Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO Furturi pe banda rulanta in toata tara! Doua femei cu doi copii minori, ”la lucru”, in Iulius Mall, la Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Doua familii dau lovitură după lovitură în mall-urile din toată țara. Doua femeii, alături de doi minori, un băiețel și o adolescentă, au fost surprinși de camerele de supraveghere a două magazine din Iulius Mall Timișoara, în timp ce furau produse de diferite tipuri, foarte scumpe. Poliția e pe urmele lor.

Poliția a intrat în alertă pe plan național după ce doua femei, însoțite de doi copii – un băiețel și o adolescentă -, fură tot ce găsesc mai scump prin magazinele mall-urilor din țară. După ce au ”lovit” în București și alte orașe importante, cei patru au fost surprinși, în urmă cu câteva zile, în două dintre magazinele aflate în incinta Iulius Mall Timișoara, de unde au furat mai multe produse.

Unul dintre magazinele vizitate a fost o florărie, cei patru venind cu tema bine făcută de acasă. După o analiză amănunțită a produselor disponibile și țintirea acelora cu prețuri deloc de neglijat, femeile intră în vorbă cu vânzătoarea, iar cel mic este trimis să scoată marfa din incintă. Astfel, în timp ce femeia și adolescenta întorc discuția cu vânzătoarea pe toate părțile, cel mic pitește aranjamente florale în valoare de câteva sute de lei, după care toți patru dispar (vezi video, jos).

Același lucru s-a întâmplat și la Douglas, un magazin care comercializează parfumuri. Conform Poliției, din acest magazin, cei patru, au sustras produse în valoare de 2.200 de lei, paguba totală cifrându-se în jurul sumei de 2.900 de lei.

”La data de 21 ianuarie 2020, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în data de 18 ianuarie 2020, persoane necunoscute au sustras din două societăți comerciale bunuri în valoare de 2.900 de lei, respectiv dintr-o societate comercială au sustras cinci parfumuri in valoare de 2.200 de lei și dintr-o altă societate au sustras două aranjamente florale în valoare de 700 de lei. Politistii efectuează verificări în baza a două dosare penale deschise in rem pentru infracțiunea de furt calificat, pentru identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului și tragerea acestora la răspundere penală”, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Cel mai interesant este faptul că cei patru ”migrează” la fiecare câteva zile în alt oraș mare din țară, susțin surse din interiorul anchetei, aceștia fiind extrem de greu de prins și de tras la răspundere, cu atât mai mult cu cât copilul, cel care ”operează”, are o vârstă fragedă și nu poate răspunde penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Flagrant video! Timișoara, raiul hoților și spărgătorilor care acționează la lumina zilei

Ca la noi, la nimeni! Cam așa arata viața de zi cu zi într-o...

La furat de baterii auto din curtea Selgros

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă, aflați în patrulare aseară,...

Politia Locala Timisoara: ”ATENTIE în aglomeratie! Hotii nu intra in vacanta!”

Poliția Locală din Timișoara atrage atenția asupra faptului că hoții nu intră în concediu...