În perioada 23 – 30 ianuarie 2020, un transport agabaritic va perturba traficul rutier pe ruta Moravița PTF – DN59 – Timișoara – DN6 – Centura Timișoara – DJ691 – Dumbrăvița, în județul Timiș.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că un vehicul care transportă un utilaj va traversa o parte din județul Timiș. Conform reprezentanților companiei, transportul intră în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Moravița și are ca destinație comuna Dumbrăvița, în vecinătatea Timișoarei.

CNAIR suține că lățimea maximă a vehiculului care efectuează transportul agabaritic este 3 metri, iar viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. ”Menționăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, informează reprezentanții companiei.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de Facebook https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.