Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Transport agabaritic pe ruta Moravita – Dumbravita, in judetul Timis

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În perioada 23 – 30 ianuarie 2020, un transport agabaritic va perturba traficul rutier pe ruta Moravița PTF – DN59 – Timișoara – DN6 – Centura Timișoara – DJ691 – Dumbrăvița, în județul Timiș.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că un vehicul care transportă un utilaj va traversa o parte din județul Timiș. Conform reprezentanților companiei, transportul intră în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Moravița și are ca destinație comuna Dumbrăvița, în vecinătatea Timișoarei.

CNAIR suține că lățimea maximă a vehiculului care efectuează transportul agabaritic este 3 metri, iar viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. ”Menționăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, informează reprezentanții companiei.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de Facebook https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Polițist local din comuna Dumbrăvița, reținut pentru falsificarea a zeci de procese-verbale de contravenție

Richard Meleșcanu, polițist local pe raza comunei Dumbrăvița, a fost reținut, ieri, pentru 24...

Constructor italian pentru legatura dintre A1 și DN 69 Timisoara – Sanandrei, drum cu sapte ani garantie

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA a desemnat câștigătorul proiectării și...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie...