talharie-catuse-infractor
Foto: Arhivă

Trei tineri au fost depistați de polițiștii locali după ce au sustras mai multe bunuri dintr-un magazin Profi din zona Modern din Timișoara.

Polițiștii locali aflați în patrulare auto azi-noapte au observat, în jurul orei 00:15, în zona străzii Renașterii la intersecția cu strada Simion Bărnuțiu, trei bărbați care, la vederea patrulei, au luat-o la fugă înspre Piața Badea Cârțan. Fiind suspectă reacțiaa lor, polițiștii locali au trecut la urmărirea tinerilor și i-au prins la câteva sute de metri de locul în care i-au observat.

În momentul reținerii aceștia aveau asupra lor o geantă cu mai multe bunuri despre care au recunoscut că le-au sustras din magazinul Profi din zonă. Cei în cauză (foto, alăturat) au fost identificați în persoana lui V.A., de 19 ani, cu domiciliul în Lugoj, R.N., de 24 de ani, cu domiciliul în Tomnatic, și C.I., de 14 ani, cu domiciliul în Curtici – Arad.

Tinerii au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here