AcasăStiriConcert tribut ABBA LIVE in Timisoara, cu Abba Real tribute Band

Concert tribut ABBA LIVE in Timisoara, cu Abba Real tribute Band

La începutul weekend-ului care urmează, clubul Capcana are invitata, pentru prima dată în România, trupa ABBA Real Tribute Band din Serbia, într-un super concert de tribut ABBA.

Publicul din Timișoara este așteptat să petreaca o seară de dans ca-n anii ’70-’80 pe muzica ABBA cântată LIVE într-un concert de excepție al celor de la ABBA Real Tribute Band din Serbia.

Trupa s-a format în orașul sârbesc Zrenjanin și este compusă din patru muzicieni experiementați, care păstrează vii melodiile mult îndrâgite ale trupei ABBA. Deși având un stil original, Abba Real tribute Band aduce pe scena în concerte cele mai tari hituri Abba, precum Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S și multe altele.

”Considerăm că acest tip de muzică nu și-a pierdut popularitatea nici astăzi și poate fi la fel de interesant pentru publicul muzical de orice vârsta sau cultura”, spun cei de la Abba Real Tribute Band.

Abba este o formație suedeză de muzica pop, care a dominat clasamentele mondiale muzicale în perioada existenței trupei, între anii ’70 și ’80. Cu peste 400 de milioane de discuri vândute, Abba este și astăzi un nume legendar în lumea muzicală, cu speranța că poate, într-o zi, trupa va mai încanta lumea cu muzica lor.

Intrarea la concertul din clubul Capcana se face începând cu ora 20:00 (de pe splaiul Nicolae Titulescu nr 5), iar costul unui bilet pre-sale se ridică la 40 lei, putând fi achiziționat AICI. Prețul unui bilet în seara concertului este de 50 lei.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente