Veniturile-nu-respecta-locurile-de-parcare-pentru-persoanele-cu-dizabilitati-la-Timisoara-se-ridica-masina
Nesimtitii

Peste 180 de autovehicule, în special din alte județe ale țării, au fost depistate staționate neregulamentar pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități de la începutul lunii.

Polițiștii locali continuă să acționeze pentru soluționarea sesizărilor de la cetățeni care semnalează frecvent cazurile în care sunt staționate autovehicule pe locurile special amenajate pentru persoanele cu dizabilități, pe care le ocupă în mod abuziv fără a avea niciun fel de probleme fizice sau de natură medicală, punându-i astfel în dificultate pe cei care au într-adevăr nevoie de ele.

De la începutul acestei luni au fost aplicate pe această linie un număr de 183 sancțiuni conform OUG 195/2002. În ultima perioadă s-a constatat că în special conducătorii auto cu mașini care au numere din alte județe nu respectă prevederile legale menționate. Printre exemplele dezvăluite de oamenii legii se numără cel al unui conducător auto aflat la volanul unui autoturism Audi cu numere de înmatriculare provenite din județul Gorj, care a și fost sancționat deoarece a fost surprins staționând pe un astfel de loc destinat persoanelor cu dizabilități amenajat pe strada G. Musicescu. Un alt oltean care și-a parcat mașina, un autoturism Vorlkswagen cu numere de Vâlcea, pe un loc similar, a fost sancționat pe strada Versului.

”Poliția Locală Timișoara reamintește că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, existând și cazuri în care au fost ridicate autovehiculele depistate staționate neregulamentar”, atrag atenția oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.