Concert tribut Iron Maiden, LIVE in Timisoara, Vocea Timisului

Clubul Capcana din Timișoara va fi gazda unui concert tribut Iron Maiden. Evenimentul are loc vineri, cu începere de la ora 20:00. Show-ul e asigurat de formația de tribut Iron Maidnem din Ungaria.

Trupa Iron Maidnem a apărut în Ungaria în anul 1996, iar numele e un joc de cuvinte bine ales, unde ”majdnem” în limba maghiara înseamnă ”aproape”, deci ”aproape Iron Maiden”. Dacă la începuturi formația cânta din pură plăcere melodiile preferate de la Iron Maiden, în timp a devenit cunoscută și aclamată pentru calitatea muzicii și a spectacolelor, dar și pentru prezența personajului Eddie în fundalul concertelor, mascota trupei Iron Maiden.

În această perioadă, trupa maghiară Iron Maidnem susține concerte în Ungaria, Serbia, România, Germania și Slovacia. Trupa a scos mai multe albume și are un arsenal de circa 60 de melodii din repertoriul legendarei trupe Iron Maiden, unele dintre ele nefiind interpretate niciodată LIVE de către trupa originala: ”Alexander the Great”, ”Back in the Village”, ”Invaders”, ”Gangland” sau ”Only the Good Die Young”. Desigur la concertele Iron Maidnem se aud și melodii clasice precum ”Moonchild”, ”Aces High” sau ”Flight of Icarus”.

Concertul va avea loc vineri, 15 februarie 2019, în Clubul Capcana (ex Daos) din Timișoara, iar prețul unui tichet de intrare (disponibil online AICI) este de 30 de lei.

Iron Maiden, Vocea Timisului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here