Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Concert tribut Iron Maiden, LIVE in Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Clubul Capcana din Timișoara va fi gazda unui concert tribut Iron Maiden. Evenimentul are loc vineri, cu începere de la ora 20:00. Show-ul e asigurat de formația de tribut Iron Maidnem din Ungaria.

Trupa Iron Maidnem a apărut în Ungaria în anul 1996, iar numele e un joc de cuvinte bine ales, unde ”majdnem” în limba maghiara înseamnă ”aproape”, deci ”aproape Iron Maiden”. Dacă la începuturi formația cânta din pură plăcere melodiile preferate de la Iron Maiden, în timp a devenit cunoscută și aclamată pentru calitatea muzicii și a spectacolelor, dar și pentru prezența personajului Eddie în fundalul concertelor, mascota trupei Iron Maiden.

În această perioadă, trupa maghiară Iron Maidnem susține concerte în Ungaria, Serbia, România, Germania și Slovacia. Trupa a scos mai multe albume și are un arsenal de circa 60 de melodii din repertoriul legendarei trupe Iron Maiden, unele dintre ele nefiind interpretate niciodată LIVE de către trupa originala: ”Alexander the Great”, ”Back in the Village”, ”Invaders”, ”Gangland” sau ”Only the Good Die Young”. Desigur la concertele Iron Maidnem se aud și melodii clasice precum ”Moonchild”, ”Aces High” sau ”Flight of Icarus”.

Concertul va avea loc vineri, 15 februarie 2019, în Clubul Capcana (ex Daos) din Timișoara, iar prețul unui tichet de intrare (disponibil online AICI) este de 30 de lei.

Concert tribut Iron Maiden, LIVE in Timisoara 1

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare