Timisorenii, pregatiti pentru colectarea uleiurilor alimentare uzate? Ce vrea sa afle primarul de la ei

- Advertisement -

Primarul Timișoarei a deschis un sondaj online, pe Facebook, prin intermediul căruia vrea să afle dacă timișorenii sunt dispuși să predea gratuit uleiul alimentar folosit, pentru a se evita afectarea rețelei de colectare a apei reziduale.

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, desfășoară un nou sondaj pe rețeaua de socilizare preferată. De data aceasta, liberalul vrea să afle de la timișorenii care îi apreciază pagina de Facebook și nu au fost blocați încă, dacă sunt dispuși să colecteze și se predea, în vederea reciclării, uleiurile alimentare uzate.

”Grija față se mediu este una care trebuie să ne preocupe pe toți, tot mai mult. Adesea, putem proteja mediul substanțial, cu eforturi minime. De exemplu, colectând uleiul de bucătărie uzat. Un ONG intitulat «Borcanul cu ulei» face deja asta cu succes. Ați agrea să strângeți acest ulei și să-l predați (gratuit) unui operator de reciclare? Poate nu știați: aruncându-l, afectați puternic atât rețeaua de colectare a apei reziduale, cât și mediul.”, spune Nicolae Robu, în postarea care compune sondajul.

După mai puțin de o zi de la lansarea chestionarului, au votat aproape două mii de persoane, 96% dintre cei care au bifat fiind de acord că ”este o idee bună”. Sondajul se încheie peste 6 zile.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare