Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieTimisorenii, pregatiti pentru colectarea uleiurilor alimentare uzate? Ce vrea sa afle primarul...

Timisorenii, pregatiti pentru colectarea uleiurilor alimentare uzate? Ce vrea sa afle primarul de la ei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timișoarei a deschis un sondaj online, pe Facebook, prin intermediul căruia vrea să afle dacă timișorenii sunt dispuși să predea gratuit uleiul alimentar folosit, pentru a se evita afectarea rețelei de colectare a apei reziduale.

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, desfășoară un nou sondaj pe rețeaua de socilizare preferată. De data aceasta, liberalul vrea să afle de la timișorenii care îi apreciază pagina de Facebook și nu au fost blocați încă, dacă sunt dispuși să colecteze și se predea, în vederea reciclării, uleiurile alimentare uzate.

”Grija față se mediu este una care trebuie să ne preocupe pe toți, tot mai mult. Adesea, putem proteja mediul substanțial, cu eforturi minime. De exemplu, colectând uleiul de bucătărie uzat. Un ONG intitulat «Borcanul cu ulei» face deja asta cu succes. Ați agrea să strângeți acest ulei și să-l predați (gratuit) unui operator de reciclare? Poate nu știați: aruncându-l, afectați puternic atât rețeaua de colectare a apei reziduale, cât și mediul.”, spune Nicolae Robu, în postarea care compune sondajul.

După mai puțin de o zi de la lansarea chestionarului, au votat aproape două mii de persoane, 96% dintre cei care au bifat fiind de acord că ”este o idee bună”. Sondajul se încheie peste 6 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare