Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

- Advertisement -

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live, în clubul Capcana., vineri în 28 februarie de la ora 21.00.

Rainmaker a apărut în 2011 în Belgrad și este o trupă apreciată pentru spectacolele pline de energie. Rainmaker aduce în fața publicului cele mai cunoscute melodii ale formației de heavy metal Iron Maiden. Pe scena din Capcana vor rasuna hituri precum: The Trooper, Hallowed by the Name, Fear or the Dark sau The Wicker Man, în cadrul concertului pe care trupa Rainmaker îl va susține vineri, 28 februarie 2020, cu începere de la ora 21:00.

Trupa este formată din Željko Aćimović (Bruce) – voce, Nikola Kosić (Steve) – chitară bas, Igor Marinić (Dave) – chitară principală, Branimir Nešković (Adrian) – chitară principală, Savo Djurić (Janick) – chitară principală, Milan Nedeljković (Nicko) – tobe.

Organizatorii anunță că prețul unui bilet costă 30 lei, achiziția tichetelor de acces la concert fiind posibilă prin intermediul iabilet.ro sau la intrare în seara concertului. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore