Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentConcert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live, în clubul Capcana., vineri în 28 februarie de la ora 21.00.

Rainmaker a apărut în 2011 în Belgrad și este o trupă apreciată pentru spectacolele pline de energie. Rainmaker aduce în fața publicului cele mai cunoscute melodii ale formației de heavy metal Iron Maiden. Pe scena din Capcana vor rasuna hituri precum: The Trooper, Hallowed by the Name, Fear or the Dark sau The Wicker Man, în cadrul concertului pe care trupa Rainmaker îl va susține vineri, 28 februarie 2020, cu începere de la ora 21:00.

Trupa este formată din Željko Aćimović (Bruce) – voce, Nikola Kosić (Steve) – chitară bas, Igor Marinić (Dave) – chitară principală, Branimir Nešković (Adrian) – chitară principală, Savo Djurić (Janick) – chitară principală, Milan Nedeljković (Nicko) – tobe.

Organizatorii anunță că prețul unui bilet costă 30 lei, achiziția tichetelor de acces la concert fiind posibilă prin intermediul iabilet.ro sau la intrare în seara concertului. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din...

Concert tribut Led Zeppelin, la Timisoara, cu sarbii de la Melmac Riders

Vineri, cu începere de la ora 21:00, timișorenii care îndrăgesc trupa Led Zeppelin vor...

Concert tribut ABBA LIVE in Timisoara, cu Abba Real tribute Band

La începutul weekend-ului care urmează, clubul Capcana are invitata, pentru prima dată în România,...