Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele de înmatriculare, la Timișoara. Bărbatul s-a ales cu amenda maximă și cu mașina ridicată.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră acționează permanent pentru depistarea conducătorilor auto care opresc sau staționează neregulamentar, ori pătrund cu autovehiculele în zone cu accesul interzis, fiind aplicate sute de sancțiuni săptămânal pe aceasta linie, iar în cazurile grave, unde se încurcă circulația pietonală sau rutieră autovehiculele sunt ridicate cu sprijinul Societății de Drumuri Municipale (SDM) SA.

Din păcate, unii șoferi caută tot felul de metode pentru a scăpa de sancțiuni, lucru care, din fericire, nu este posibil. Polițiștii locali au depistat în cursul zilei de ieri un autoturism marca BMW, fără numere de înmatriculare, care staționa sub incidența indicatorului ”Oprirea interzisă”, în stația de îmbarcare/debarcare călători de pe strada Martin Luther, în vecinătatea Punctelor Cardinale. Șoferul nu se afla la fața locului, iar autovehiculul încurca circulația, motiv pentru care s-a dispus ridicarea acestuia și transportarea lui la depozitul din Calea Șagului, al SDM.

Oamenii legii l-au identificat pe conducătorul autoturismului, în persoana lui D.O., de 33 de ani, cu domiciliul în localitatea Dumbrăvița, cel în cauză fiind aspru sancționat cu amenda maximă prevăzută de OUG 195/2002 în valoare de 725 lei și 3 puncte penalizare la permis, acesta fiind nevoit să plătească și taxa către SDM pentru ridicarea și depozitarea autoturismului. Numerele de înmatriculare le avea în portbagaj.

”Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să evite astfel de practici deoarece vor fi sancționați iar autovehiculele vor fi ridicate din locațiile în care sunt depistate parcate neregulementar”, transmit reprezentanții instituției timișorene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare