Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trei nemți au dat berea pe un butoi de vin… GOL, la Timișoara! De ce s-au ales cu dosare penale

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Polițiștii locali aflați în patrulare au depistat trei tineri care au sustras un butoi ornamental de la intersecția străzilor Eugeniu de Savoya și Mărășești. Cei în cauză au fost observați de polițiștii locali împingând butoiul respectiv sâmbătă dimineața, în jurul orei 5:20, pe strada Paris, iar la vederea patrulei au fugit.

Oamenii legii i-au urmărit și reținut. În urma legitimării s-a stabilit că aceștia se numesc S. Benjamin, de 22 de ani, M. Alexander, de 23 de ani, și K. Alexander, de 21 de ani, toți cetățeni de origine germană, iar după declarațiile lor studenți.

Tinerii au declarat că au luat butoiul ornamental din lemn din dreptul unui magazin de băuturi alcoolice de pe strada Mărășești colț cu Eugeniu de Savoya pentru a se distra, după ce au băut câteva beri într-un club din zonă. Cei trei bărbați, dar și obiectul sustras, au fost predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 1, care le-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt prevăzută în Codul Penal, art. 228.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare