Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Praf în ochi! Titus Corlăţean şi-a anunţat DEMISIA, dar NU se vor deschide mai multe secții de vot în diaspora

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O țară întreagă este solidară cu românii din afara granițelor României, după ce acestora le-a fost refuzat pur și simplu dreptul constituțional de a vota, iar după mai bine de o săptămână de la aceste incidente, Titus Corlățean, ministrul Afacerilor Externe – organizatorul scrutinului pe plan extern, a decis să ia o măsură care trebuia luată atunci, a doua zi, cel tâziu.

”După cum este cunoscut, MAE a informat în ultimele zile, inclusiv pe parcursul weekendului, în legătură cu măsurile adoptate pentru sprijinirea în cât mai bune condiţii a turului doi al alegerilor prezidenţiale.
MAE a pus la dipoziţia BES o echipă de aproximativ 800 de diplomaţi pentru suplimentarea birourilor secţiilor de votare. Am anunţat creşterea numărului de cabine în secţiile de vot. MAE a făcut şi va continua să facă tot ce este necesar şi legal pentru exercitarea dreptului la vot în străinătate” a anunțat Corlțean, cu puțin timp în urmă.

”După hotărârea BEC adoptată marţea trecută, am fost informaţi de apariţia unui al doilea comunicat al BEC. În noaptea de vineri spre sâmbătă, la 23.58, am primit la sediul MAE un comunicat şi o adresă în care BEC ne comunică inexistenţa unui impediment legal referitor la organizaea unor noi secţii de votare în străinătate. Ca ministru am obligaţia să asigur respectarea legalităţii. L-am informat pe Victor Ponta că am decis să-mi depun mandatul de minstru al afacerilor externe” a mai spus Corlățean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Prefectul de Timis, Eva Andreas, si-a depus demisia

Eva Andreaș, prefect al județului Timiș, a anunțat că ”a venit momentul schimbării în...

Premierul Mihai Tudose a demisionat. Cine ar putea sa ii ia locul la guvern

Lovitură de teatru în politica românească. Partidul Social Democrat i-a retras sprijinul politic premierului...

Protestatari #rezist din Timisoara, urmariti penal de IPJ Timis

Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş a deschis două dosare...