Prefectul de Timis, Eva Andreas, si-a depus demisia

- Advertisement -

Eva Andreaș, prefect al județului Timiș, a anunțat că ”a venit momentul schimbării în Prefectura Timiș”, motiv pentru care astăzi, și-a depus demisia din funcție.

Prefect al județului Timiș din luna august 2017, Eva Andreaș a anunțat luni, 6 ianuarie 2020, că și-a înaintat demisia din această funcție. ”Funcțiile publice nu sunt pe viață ale cuiva, iar astăzi a venit momentul schimbării în Prefectura Timiș. Am decis să îmi depun demisia, însă nu vreau să fac un bilanț al perioadei cât am fost prefect, ci doar să le mulțumesc celor care au fost lângă mine în acești ani. Nu a fost ușor, știu, dar munca pe care au depus-o toți cei cu care am colaborat a fost apreciată. De la angajați ai Prefecturii, la directori ai instituțiilor deconcentrate, cu toții au pus umărul atât cât s-a putut pentru bunul mers al lucrurilor. Vreau să știți, cu toții, că vă puteți baza pe mine și de-acum înainte, eu rămân același om. Încă o dată, mulțumesc”, a scris fostul prefect pe contul său de Facebook.

Andreaș a ținut să îi mulțumească și celui care a ”instalat-o” în funcția de prefect, fostul premier Sorin Grindeanu, cel care a ”promovat-o” la conducerea Prefecturii Timiș de la cabinetul său prim ministru. ”Pentru toată încrederea acordată, un mare mulțumesc lui Sorin Grindeanu!!!”, a conchis Eva Andreaș.

Funcțiile publice nu sunt pe viață ale cuiva, iar astăzi a venit momentul schimbării în Prefectura Timiș. Am decis să…

Publicată de Eva Andreas pe Luni, 6 ianuarie 2020

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare