AcasăStiriBrazii NU se mai ridica de RETIM, la Timisoara! Se predau la...

Brazii NU se mai ridica de RETIM, la Timisoara! Se predau la centrele de colectare

Compania care se ocupă de colectarea deșurilor de la populația Timișoarei mai dă o palmă cetățenilor orașului. Nu mai ridică brazii de Crăciun, așa cum o făcea până anul trecut.

Compania de salubritate RETIM ”faultează” din nou timișorenii. Până în 2019, toți timișorenii care foloseau brazi naturali de Crăciun erau obișnuiți, ba chiar îndemnați de reprezentanții companiei de salubritate, să scoată brazii utilizați pe parcursul Sărbătorilor de iarnă în fața sau la colțul imobilelor în care locuiesc, de unde erau preluați de angajații RETIM și duși la reciclat.

Ei bine, după ce a renunțat la celebrele campanii ”curățenia de primăvară/toamnă”, RETIM anunță, sec, că a renunțat și colectarea brazilor folsiți de Crăciun, iar cei care vor să ”scape” de ei sunt obligați să îi predea la cele patru centre de colectare din capitala Banatului, asta după ce sute de brazi au fost deja scoși de oameni în jurul blocurilor.

”Având în vedere faptul că perioada sărbătorilor de iarnă s-a sfârșit, pentru evitarea creării unui aspect insalubru și formarea altor rampe clandestine de deșeuri, informăm populația că este interzisă abandonarea/aruncarea brazilor pe domeniul public, respectiv la amplasamentul europubelelor. Brazii se pot transporta la cele patru centre de colectare a deșeurilor aparținând SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA, unde vor fi preluați gratuit”, anunță compania de salubritate, luni, 6 ianuarie 2020.

Cele patru centre de colectare a deșeurilor sunt deschise de luni până vineri în intervalul orar 09:00-19:00 și sâmbăta între orele 08:00-16:00, și se găsesc la adresele:

  • Calea Torontalului nr. 94;
  • Str. Torac nr. 2-4;
  • Str. A. Imbroane nr. 70;
  • Pod Calea Șagului.
Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente