Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Brazii NU se mai ridica de RETIM, la Timisoara! Se predau la centrele de colectare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
21.4 ° C
21.7 °
20.1 °
45 %
2.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
25 °
mie
25 °

Compania care se ocupă de colectarea deșurilor de la populația Timișoarei mai dă o palmă cetățenilor orașului. Nu mai ridică brazii de Crăciun, așa cum o făcea până anul trecut.

Compania de salubritate RETIM ”faultează” din nou timișorenii. Până în 2019, toți timișorenii care foloseau brazi naturali de Crăciun erau obișnuiți, ba chiar îndemnați de reprezentanții companiei de salubritate, să scoată brazii utilizați pe parcursul Sărbătorilor de iarnă în fața sau la colțul imobilelor în care locuiesc, de unde erau preluați de angajații RETIM și duși la reciclat.

Ei bine, după ce a renunțat la celebrele campanii ”curățenia de primăvară/toamnă”, RETIM anunță, sec, că a renunțat și colectarea brazilor folsiți de Crăciun, iar cei care vor să ”scape” de ei sunt obligați să îi predea la cele patru centre de colectare din capitala Banatului, asta după ce sute de brazi au fost deja scoși de oameni în jurul blocurilor.

”Având în vedere faptul că perioada sărbătorilor de iarnă s-a sfârșit, pentru evitarea creării unui aspect insalubru și formarea altor rampe clandestine de deșeuri, informăm populația că este interzisă abandonarea/aruncarea brazilor pe domeniul public, respectiv la amplasamentul europubelelor. Brazii se pot transporta la cele patru centre de colectare a deșeurilor aparținând SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA, unde vor fi preluați gratuit”, anunță compania de salubritate, luni, 6 ianuarie 2020.

Cele patru centre de colectare a deșeurilor sunt deschise de luni până vineri în intervalul orar 09:00-19:00 și sâmbăta între orele 08:00-16:00, și se găsesc la adresele:

  • Calea Torontalului nr. 94;
  • Str. Torac nr. 2-4;
  • Str. A. Imbroane nr. 70;
  • Pod Calea Șagului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare