Brazii NU se mai ridica de RETIM, la Timisoara! Se predau la centrele de colectare

- Advertisement -

Compania care se ocupă de colectarea deșurilor de la populația Timișoarei mai dă o palmă cetățenilor orașului. Nu mai ridică brazii de Crăciun, așa cum o făcea până anul trecut.

Compania de salubritate RETIM ”faultează” din nou timișorenii. Până în 2019, toți timișorenii care foloseau brazi naturali de Crăciun erau obișnuiți, ba chiar îndemnați de reprezentanții companiei de salubritate, să scoată brazii utilizați pe parcursul Sărbătorilor de iarnă în fața sau la colțul imobilelor în care locuiesc, de unde erau preluați de angajații RETIM și duși la reciclat.

Ei bine, după ce a renunțat la celebrele campanii ”curățenia de primăvară/toamnă”, RETIM anunță, sec, că a renunțat și colectarea brazilor folsiți de Crăciun, iar cei care vor să ”scape” de ei sunt obligați să îi predea la cele patru centre de colectare din capitala Banatului, asta după ce sute de brazi au fost deja scoși de oameni în jurul blocurilor.

”Având în vedere faptul că perioada sărbătorilor de iarnă s-a sfârșit, pentru evitarea creării unui aspect insalubru și formarea altor rampe clandestine de deșeuri, informăm populația că este interzisă abandonarea/aruncarea brazilor pe domeniul public, respectiv la amplasamentul europubelelor. Brazii se pot transporta la cele patru centre de colectare a deșeurilor aparținând SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA, unde vor fi preluați gratuit”, anunță compania de salubritate, luni, 6 ianuarie 2020.

Cele patru centre de colectare a deșeurilor sunt deschise de luni până vineri în intervalul orar 09:00-19:00 și sâmbăta între orele 08:00-16:00, și se găsesc la adresele:

  • Calea Torontalului nr. 94;
  • Str. Torac nr. 2-4;
  • Str. A. Imbroane nr. 70;
  • Pod Calea Șagului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Angajați de la Salubritate, înjurați ca la ușa cortului de către locatarul unui bloc!

In plină pandemie cu coronavirus, oamenii au devenit mai...

Retim strange brazii aruncati dupa Craciun. Cum trebuie sa ii depozitati

Sărbătorilor de iarnă s-au încheiat, iar zonele din jurul...

Retim începe curăţenia de toamnă. Când ajung echipele pe strada ta

Începe curăţenia de toamnă la Timişoara. În perioada 23...

FOTO Mașină de salubritate, în flăcări, la Timișoara. Cum au intervenit pompierii

Panică astăzi pe strada Stelelelor, din zona Dacia, unde...

Din aceeași categorie

Categorii Populare