ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Două femei la spital, în urma unui accident de circulație, în Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

A fost accident de circulație, la intersecția bulevardului Brâncoveanu cu Liviu Rebreanu, vineri după-amiază. Două femei au ajuns la spital, iar ambele mașini implicate în accident au fost avariate.

Potrivit polițiștilor, vinovată de producerea accidentului este o șoferită de 35 de ani, din Gorj. Femeia circula pe bulevardul Liviu Rebreanu, dinspre Calea Șagului și nu a acordat prioritate când a efectuat virajul la stânga pe bulevardul Constantin Brâncoveanu. Mașina în care se afla aceasta a fost lovită de un Renault care circula regulamentar dinspre Spitalul Județean, spre Calea Șagului.

În urma impactului violent, mașina Renault, la volanul căreia se afla un tânăr de 22 de ani, s-a răsturnat și a lovit o angajată RETIM, care mătura strada.

La locul accidentului au ajuns de urgență echipaje de poliție, pompieri și prim-ajutor. Medicii de pe ambulanță au transportat la spital atât angajata RETIM, cât și șoferița vinovată, pentru îngrijiri medicale.

Șoferița care a cauzat accidentul s-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare corporală.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore