Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăListele PNL pentru Consiliul Local Timișoara și CJ Timiș, modificate

Listele PNL pentru Consiliul Local Timișoara și CJ Timiș, modificate

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Listele de candidați ale PNL Timiș pentru Consiliul Local Timișoara sunt aproape de finalizare, a anunțat conducerea filialei, vineri. Față de varianta prezentată inițial, acestea au suferit mai multe modificări.

Printre modificările care au apărut la listele prezentate inițial de PNL Timiș pentru Consiliul Local Timișoara se numără dispariția Olimpiei Oprea, care s-a retras după ce a devenit director al Spitalului Municipal Timișoara. De asemenea, nici Petrică Folică nu se mai regăsește pe liste, deoarece s-a înscris într-un alt partid.

Lista PNL pentru Consiliul Local Timișoara îi cuprinde pe: Dan Diaconu, Ștefan Sandu, Grigore Grigoroiu, Simion Moșiu, Radu Dimeca, Adrian Lulciuc, Daniela Mariș, Adelina Tîrziu, Lorenzo Barabaș, Robert Kristof, Lucian Căldăraru, Ciprian Mihok, Alin Sîrbu, Vasile Vesa, Ciprian Orhei, Lavinia Hogea, Clarisa Rădulescu, Claudiu Dragomir, Adrian Stoia și Nicolae Colhon.

Modificări au apărut și la lista pentru Consiliul Județean Timiș. Ocupantul locului al treilea, Sorin Supuran, s-a retras din motive personale. El ar putea fi înlocuit de Sorina Ciurlea. De asemenea, Liliana Oneț s-a retras, locul său urmând a fi ocupat de Adrian Ștef.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Dudeștii Noi! Șeful de cabinet al CJ Timiș stă în capul mesei lui Alin Nica, alături de pseudo-interlopul Cristian Birlic de la...

Cu siguranță, azi, revista Cancan a dat lovitura de grație președintelui CJ Timiș, liberalul...

Peste 13.000 elevi din Timişoara vor primi burse! Primăria alocă 16 milioane de lei

Primăria Timişoara alocă 16 milioane de lei pentru anul 2022, mai mult cu 4...