ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

O nouă rundă a protestelor #rezist în Timişoara. Ce plan au anunţat organizatorii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O nouă rundă a protestelor #rezist va avea loc, astăzi, de la ora 19, în Piaţa Victoriei din Timişoara. Intenţia PSD de a modifica Legile Justiţiei a scos în stradă nu mai puţin de 3.000 de timişoreni, care, duminica trecută, în aceeaşi locaţie, au scandat „Demisia” şi „Hoţii”. Sub deviza „ne-am săturat să fim furaţi” timişorenii sunt aşteptaţi la demonstraţii şi în această duminică. Conform organizatorilor, în această seară, protestarii vor organiza şi un marş.

„Proiectul de modificare al Legilor Justiției a ajuns deja în Parlament și urmează să fie supus dezbaterii și votului în plen.
Inspecția Judiciară va deveni o unealtă politică în mâna ministrului Justiției. Numirea procurorilor-șef de către ministru, fără control din partea preşedintelui înseamnă că DNA se va întoarce la PNA, iar Parchetul devine subordonat intereselor politice.
Dacă acest pachet de legi va fi adoptat de Parlament ar însemna un dezastru pentru România și cetățenii ei. Ne putem lua adio de la o justiție independentă. Nu suntem singuri în această luptă. De la Magistrați la Președinte și Comisia Europeană, cu toții s-au poziționat împotriva acestor legi. Este momentul ca fiecare dintre noi să acționeze și să nu legitimeze încercarea corupților de a controla Justiția.

2. Luni, Senatorii jurişti au dat luni un raport negativ unui proiect de lege care-i împiedică pe cei condamnaţi penal să ocupe funcţia de preşedinte al ţării. Urmează votul în Senat. Asta inseamna ca un borfas, condamnat penal, poate decide soarta românilor şi ii va reprezenta pe aceştia.” 600000 pentru Rezistenţa şi Corupția ucide”, anunţau organizatorii protestului care a avut loc în 5 noiembrie.

Rămâneţi pe Vocea Timişului pentru a afla ultimele detalii legate de evenimente.

UPDATE Aproximativ 2000 de timisoreni participa la protestul din aceasta seara. Acestia scandeaza “Demisia” si PSD, ciuma rosie”. Manifestantii au pornit in mars spre Judecatoria Timisoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore