Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pasajul Jiul, inaugurat cu decernări de diplome şi concert al artiştilor de la Filarmonică

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pasajul Jiul a fost oficial deschis traficului rutier, astăzi. Primul care s-a plimbat cu maşina prin pasaj, înainte ca acesta să fie deschis oficial, a fost consilierul primarului Nicolae Robu, Cătălin Iapă. Ajuns la faţa locului, Robu a explicat personal cum se va circula prin pasaj şi pe străzile conexe. Inaugurarea obiectivului a fost una cu fast, din care nu au lipsit acordările de diplome şi un concert susţinut de artişti de la Filarmonica Banatul. Au primit diplome pentru implicarea lor şefului Direcţiei Edilitare din primărie, Culiţă Chiş, dar şi şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Petre Rumega. Unul din cele mai fierbimţi subiecte legate de inaugurarea pasajului au fost marcajele de pe Bulevardul Republicii.

„Să lăsăm şoferii să decidă dacă sunt sau nu utile. Dacă nu, vor fi pot fi făcute altfel. Nu facem atâta caz acum din nişte marcaje. Specialiştii spun că sunt foarte bune că ghidează conducătorii auto indiferent de pe ce direcţie vin în această direcţie foarte complicată. Dacă se va constata că sunt prea încărcate, sigur că se poate interveni şi se pot simplifica lucrurile. Haideţi să vorbim despre lucruri importante. Eu sper că toată lumea înţelege că vor fi schimbări radicale în trafic după ce vom da în folosinţă pasajul pe cinci benzi. Aţi văzut ce a fost vineri când nu s-a circulat peste tot. Gândiţi-vă că timp de zece pe aici trec 60.000 de maşini. Când a fost închis complet pasajul cele 60.000 de maşini s-au distribuit pe unde au putut şi evident că cele 60.000 de maşini s-au distribuit peste tot. Nici măcar când au fost închise atât Jiul cât şi Popa Şapcă nu a fost atât de aglomerat în oraş, pentru că a fost o perioadă de vacanţă. Noi de aceea am forţat nota să parcurgem acea etapă critică în care ambele trebuiau închise pentru că ştiam că doar atunci se poate face asta”, a declarat Nicolae Robu.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=1SsH3TZCefc&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore