Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăBertea: "Nu poate să treacă orice lege sau orice aberație din punct...

Bertea: „Nu poate să treacă orice lege sau orice aberație din punct de vedere administrativ și financiar”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Ilie Bertea, consilier judeţean Timiş, este unul din candidaţii propuşi de PP-DD pentru alegerile europarlamentare din mai 2014. Acesta a participat alături de preşedintele PP-DD Timiş, Adrian Diaconu, la penultima conferinţa a partidului din acest an unde a făcut mai multe declaraţii legate de candidatura lui, dar şi de clădirea de lângă fosta clădire a finanţelor publice.

DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Domnul preşedinte mi-a pregătit pentru viitoare luptă electorară pentru europarlamentare câteva teme locale , naţionale şi internaţionale de la partidul naţional cu care voi ieşi în lupta elecotrala. Rog timişorenii să mă sesizeze pe teme timişorene, mă interesează confortul cetăţenilor mei din judeţul Timis.

Suntem toţi oameni serioşi care oferim siguranţă şi seriozitate. În situaţia de a oferi o altfel de politică.

DESPRE  CLĂDIREA DE LÂNGĂ FOSTA FINANŢE PUBLICE

Noi suntem cu steagul sus în cadrul Consiliului Judeţean Timiş pentru că am reuşit să doborâm cumpărarea clădirii de lânga fosta clădire a finanţelor publice unde a funcţionat şi garda financiară. Au fost nişte preţuri de Bucureşti la o clădire cu geamurile sparte şi tencuiala căzută.

Se va cumpăra clădirea dar nu la preţul pe cre îl vroiau unii. Trebuie refăcute toate utilităţile. Nu putem oferi un preţ mai mare ca ipoteca pusă pe ea, nu ar veni cumpărătorii la un preţ mai mare, nu o poţi cumpăra la un preţ de centrul Bucureştiului.

Va trece în plenul viitor cu aceste amendamente şi condiţii puse de legea pieţii. Nu trebuie să o cumpărăm ca disperaţii. Să vedem cine e în spatele afacerii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...