Bertea: „Nu poate să treacă orice lege sau orice aberație din punct de vedere administrativ și financiar”

- Advertisement -
Ilie Bertea, consilier judeţean Timiş, este unul din candidaţii propuşi de PP-DD pentru alegerile europarlamentare din mai 2014. Acesta a participat alături de preşedintele PP-DD Timiş, Adrian Diaconu, la penultima conferinţa a partidului din acest an unde a făcut mai multe declaraţii legate de candidatura lui, dar şi de clădirea de lângă fosta clădire a finanţelor publice.

DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Domnul preşedinte mi-a pregătit pentru viitoare luptă electorară pentru europarlamentare câteva teme locale , naţionale şi internaţionale de la partidul naţional cu care voi ieşi în lupta elecotrala. Rog timişorenii să mă sesizeze pe teme timişorene, mă interesează confortul cetăţenilor mei din judeţul Timis.

Suntem toţi oameni serioşi care oferim siguranţă şi seriozitate. În situaţia de a oferi o altfel de politică.

DESPRE  CLĂDIREA DE LÂNGĂ FOSTA FINANŢE PUBLICE

Noi suntem cu steagul sus în cadrul Consiliului Judeţean Timiş pentru că am reuşit să doborâm cumpărarea clădirii de lânga fosta clădire a finanţelor publice unde a funcţionat şi garda financiară. Au fost nişte preţuri de Bucureşti la o clădire cu geamurile sparte şi tencuiala căzută.

Se va cumpăra clădirea dar nu la preţul pe cre îl vroiau unii. Trebuie refăcute toate utilităţile. Nu putem oferi un preţ mai mare ca ipoteca pusă pe ea, nu ar veni cumpărătorii la un preţ mai mare, nu o poţi cumpăra la un preţ de centrul Bucureştiului.

Va trece în plenul viitor cu aceste amendamente şi condiţii puse de legea pieţii. Nu trebuie să o cumpărăm ca disperaţii. Să vedem cine e în spatele afacerii.”

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare