Piețele Mehala și Flavia, luate la ochi de către jandarmi. Ce au confiscat aceștia

Date:

Piețele din Timișoara au fost din nou luate la ochi de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș. Atât în Piața Mehala, cât și în Piața Flavia, jandarmii au desfășurat acțiuni în scopul prevenirii și combaterii comerțului ilicit.

Sâmbătă, în 3 octombrie, în Piața Flavia au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei și au fost ridicate în vederea confiscării produse în valoare totală de aproximativ 18.000 de lei. În piața din Mehala, astăzi, 7 octombrie, au fost confiscate mai multe biciclete în valoare aproximativă de 3.500 de lei, de la un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în Timișoara, care le oferea spre vânzare fără a putea face dovada provenienței acestora.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare