ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Piețele Mehala și Flavia, luate la ochi de către jandarmi. Ce au confiscat aceștia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Piețele din Timișoara au fost din nou luate la ochi de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș. Atât în Piața Mehala, cât și în Piața Flavia, jandarmii au desfășurat acțiuni în scopul prevenirii și combaterii comerțului ilicit.

Sâmbătă, în 3 octombrie, în Piața Flavia au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei și au fost ridicate în vederea confiscării produse în valoare totală de aproximativ 18.000 de lei. În piața din Mehala, astăzi, 7 octombrie, au fost confiscate mai multe biciclete în valoare aproximativă de 3.500 de lei, de la un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în Timișoara, care le oferea spre vânzare fără a putea face dovada provenienței acestora.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore