VIDEO Doar fraierii mai iau amenzi prin Timpark, la Timişoara. Cum sunt ocoliţi poliţiştii de controlori

Date:

Nesimțire demnă de Cartea Recordurilor, la Timișoara. Controlorii Timpark, polițiștii, polițiștii locali și angajații companiilor din subordinea Consiliului Local Timișoara au o înțelegere nescrisă prin care categoriile amintite mai sus nu sunt amendate atunci când sunt prinse că au parcat fără să achite contravaloarea serviciilor companiei care gestionează parcările. Schema a fost prezentată pe Cristi Brâncovan într-ul filmuleț postat pe Facebook.

Acesta arată cum mașini ale polițiștilor sau ale companiilor din subordinea CLT sunt ocolite de controlori pentru că au în geam insigne de poliție, hârtii cu numele companiei, dar și autocolante de la amenzi. Restul de șoferi care sunt prinși că parchează fără să achite tariful Timpark sunt amendați prompt, în litera și spiritul legii.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare