Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO Doar fraierii mai iau amenzi prin Timpark, la Timişoara. Cum sunt ocoliţi poliţiştii de controlori

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nesimțire demnă de Cartea Recordurilor, la Timișoara. Controlorii Timpark, polițiștii, polițiștii locali și angajații companiilor din subordinea Consiliului Local Timișoara au o înțelegere nescrisă prin care categoriile amintite mai sus nu sunt amendate atunci când sunt prinse că au parcat fără să achite contravaloarea serviciilor companiei care gestionează parcările. Schema a fost prezentată pe Cristi Brâncovan într-ul filmuleț postat pe Facebook.

Acesta arată cum mașini ale polițiștilor sau ale companiilor din subordinea CLT sunt ocolite de controlori pentru că au în geam insigne de poliție, hârtii cu numele companiei, dar și autocolante de la amenzi. Restul de șoferi care sunt prinși că parchează fără să achite tariful Timpark sunt amendați prompt, în litera și spiritul legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...