INCREDIBIL! Beat și fără permis de conducere, implicat într-un accident rutier la Timișoara, cu o mașină FURATĂ

- Advertisement -

Duminică, 9 noiembrie 2014, în jurul orei 19:00, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Grigore Alexandrescu din Timişoara. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 19 ani, din capitala Banatului, a pierdut controlul direcţiei de deplasare răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit răni uşoare. Întrucât tânărul emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că tânărul ar fi sustras autoturismul, care era parcat pe o stradă din municipiul Timişoara, acesta fiind neasigurat şi cu cheile în contact.

Șoferul ”de ocazie” are acum dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi furt calificat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare