ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident grav azi noapte pe strada Rudolf Walter din Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Azi noapte în jurul orei 12,20 pe strada Rudolf  Walter din Timişoara, un autoturism în care se afla, unchiul şi doi nepoţi, pe fondul vitezei excesive şi nesemnalizării corespunzătoare a curbei foarte periculoase, a derapat şi s-a răsturnat cu maşina într-un sanţ de pe marginea drumului. Potrivit martorilor la accident, nepoata şoferului a suferit leziuni grave şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Timişoara, unde a intrat în sala de operaţii. Curba de 90 de grade a făcut mai multe victime de-a lungul timpului, dar nimeni nu se oboseşte să semnalizeze acea curbă deosebit de periculoasă, mai ales că pe timpul nopţii şoferii care nu sunt din zonă sau din Timişoara nu sunt avertizaţi de semne rutiere, că urmează o curbă deosebit de periculoasă la stânga. Probabil autorităţile locale şi cei responsabili de marcarea drumurilor publice, aşteaptă să moară câteva persoane, pentru a lua măsuri şi a semnaliza corespunzător acea porţiune de drum.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore