ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO/VIDEO Patru victime într-un accident pe Calea Buziaşului, între Timişoara şi Moşniţa Noua

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Azi la orele prânzului, pe drumul ce leagă Timişoara de Moşniţa Noua un şofer de camion neatent, a făcut praf o Skoda Superb în care se aflau 4 pasageri dintre care un copil.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţişti, s-a dovedit că şoferul autobasculantei nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul Skoda, şi nu a mai putut frâna la timp pentru a evita impactul cu aceasta. În urma loviturii autoturismul Skoda a fost proiectat pe contrasens, unde a acroşat uşor o altă maşină ce circula regulamentar spre Timişoara. Toate victimele au fost urcate în ambulanţe şi duse de urgenţă la Spitalul Judeţean Timişoara. Toţi şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind negativ. Coloane de peste 2 Km s-au format la ieşirea şi intrarea în Timişoara, şoferii fiind nevoiţi să aştepte minute bune până la fluidizarea traficului de către poliţişti.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore