AcasăStiriAdministratiePentru locuitorii din Zona Soarelui, alegerea Primarului Robu la conducerea Primăriei, este...

Pentru locuitorii din Zona Soarelui, alegerea Primarului Robu la conducerea Primăriei, este cu noroc

Marea asfaltare promisă în campania electorală de Primarul Robu începe cu străzile şi bulevardele din cartierul în care acesta locuieşte. Norocoşii locuitori din Cartierului Soarelui vor avea şosele, trotuare şi parcări noi nouţe. Primăria demarează un proiect în calea Buziaşului şi în zona Soarelui unde vor fi refăcute drumurile, trotuarele şi se vor amenaja în jur de 950 de locuri de parcare. Pe lângă asta edilul Timisoarei are în plan şi plantarea a 40 de copaci, pentru că locuitorii din acest cartier să respire un aer mult mai curat. Valoarea lucrărilor va fi:16.000.000 lei în zona Sudului, 7.000.000 lei în zona Buziaşului, în termen 12 luni. Lucrările se vor executa etapizat, în prima etapă fiind abordate străzile din zona şcolii nr. 30, Aleea Azurului, Aştrilor, Martir Nagy Eugen, Sirius şi Orion parţial (de la intersecţia cu strada Martir Nagy Eugen până Dr. Iosif Bulbuca).
Probabil noi restul cetăţenilor care nu locuim în zona Soarelui, trebuie să aşteptăm următoarele alegeri şi să avem grijă să votăm un politician din cartierul nostru.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente