politist-zapada-trafic

Companiile Retim și SDM care se ocupă de deszăpezire în Timișoara muncesc non stop încă de azi –noapte de la ora 22 pentru curățarea drumurilor din oraș. În total, cele două companii au scos pe teren peste 20 de utilaje pentru îndepărtarea zăpezii și au răspândit pe șosele aproape 150 de tone de sare. Primarul Timișoarei promite că din 2019 serviciile de deszăpezire vor fi mult mai peformante.

„Toate străzile vor fi incluse în contract ca să se poată intra pe toate străzile. O să cerem utilaje de toate gabaritele și va fi obligatoriu ca firmele care participă la licitație să aibă și utilaje mici pentru străzile mai înguste și va fi obligatoriu ca prin ca participanții la licitație să aibă ssistem de monitorizare prin GPS. Vrem să facem ca de pe telefon sau calculator cetățenii să poată vedea procesul de deszăpezire, cum se circulă cu utilajele, dacă sunt sau nu cu lamele ridicate. Vom folosi culori diferite pentru a marca traseele astfel încât să se înțeleleagă de câte ori s-a trecut pe ele”, a declarat Robu.

Articolul precedentProfesori si elevi din Timis, fortati sa stea acasa dupa ninsoarea de azi-noapte
Articolul următorImpacare istorica in PNL Timis. Nicolae Robu si Danut Groza si-au strans mana
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII