Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primarul Timisoarei promite: timisorenii vor supraveghea deszapezirea de pe telefon din 2019

- Advertisement -

Companiile Retim și SDM care se ocupă de deszăpezire în Timișoara muncesc non stop încă de azi –noapte de la ora 22 pentru curățarea drumurilor din oraș. În total, cele două companii au scos pe teren peste 20 de utilaje pentru îndepărtarea zăpezii și au răspândit pe șosele aproape 150 de tone de sare. Primarul Timișoarei promite că din 2019 serviciile de deszăpezire vor fi mult mai peformante.

„Toate străzile vor fi incluse în contract ca să se poată intra pe toate străzile. O să cerem utilaje de toate gabaritele și va fi obligatoriu ca firmele care participă la licitație să aibă și utilaje mici pentru străzile mai înguste și va fi obligatoriu ca prin ca participanții la licitație să aibă ssistem de monitorizare prin GPS. Vrem să facem ca de pe telefon sau calculator cetățenii să poată vedea procesul de deszăpezire, cum se circulă cu utilajele, dacă sunt sau nu cu lamele ridicate. Vom folosi culori diferite pentru a marca traseele astfel încât să se înțeleleagă de câte ori s-a trecut pe ele”, a declarat Robu.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore