Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn "tânăr agricultor" arestat de poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate Timişoara

Un „tânăr agricultor” arestat de poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ieri, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile “Glad Voievod”, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara au prins în flagrant, într-o zonă izolată, situată la graniţa judeţelor Timiş şi Arad, un tânăr de 18 ani, în timp ce efectua activităţi de îngrijire şi recoltare a mai multor plante de cannabis, ajunse la maturitate.

Poliţiştii au stabilit că respectiva cultură ilicită de cannabis (organizată outdoor) conţinea 310 plante aflate în diferite stadii de creştere, în urma recoltării rezultând aproximativ 40 de kg masă verde de cannabis. Drogurile au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Atât tânărul de 18 ani, cât şi alţi doi bărbaţi, suspectaţi că şi ei se ocupau de îngrijirea şi recoltarea plantelor, au fost conduşi pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Timişoara.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului de 18 ani, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc. Ceilalţi doi suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate.

În cursul zilei de azi, tânărul va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE:

Tanarul de 18 ani, suspectat de trafic de droguri, a primit mandat pe o perioada de 29 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare