Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Politistii de la Crima Organizata din Timisoara au descoperit cocaina intr-o masina, la granita cu Ungaria

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii de la Brigada de combatere a criminalităţii organizate (BCCO) din Timiş şi procurorii ai Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au ridicat 3 kilograme de amfetamină și 10 grame de cocaină, în urma unui controlul efectuat asupra unui autoturism.

Joi, 3 octombrie 2019, poliţiştii BCCO Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara și polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, s-au deplasat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în vederea efectuării unui control.

Astfel, în jurul orei 18.00, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, însoțit de un alt bărbat, în vârstă de 23 de ani și o tânără, de 19 ani. În urma controlului autoturismului, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 3 kilograme de amfetamină, 10 grame de cocaină, un cântar de precizie, patru telefoane mobile și suma de 710 euro.

Au fost puse în executare trei mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul DIICOT Timişoara, pentru audieri.

Pe numele celor doi bărbați au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Activitățile de documentare și de control au fost derulate cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Percheziții DIICOT – 7 descinderi domiciliare și la sediile de firmă a 3 suspecți cercetați pentru acces ilegal la un sistem informatic

În acest moment, pe raza municipiului Timișoara sunt în derulare o serie de activități...

Reţea de traficanţi de migranţi din vestul ţării, destructurată de poliţişti! 18 persoane duse la audieri

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din județele Timiș, Arad și Caraș-Severin, împreună cu...

Traficanti de DROGURI de mare risc din Timisoara si Lugoj, prinsi de procurorii DIICOT si criminaliștii BCCO

Azi dimineaţă, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT)...