Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPolitistii de la Crima Organizata din Timisoara au descoperit cocaina intr-o masina,...

Politistii de la Crima Organizata din Timisoara au descoperit cocaina intr-o masina, la granita cu Ungaria

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii de la Brigada de combatere a criminalităţii organizate (BCCO) din Timiş şi procurorii ai Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au ridicat 3 kilograme de amfetamină și 10 grame de cocaină, în urma unui controlul efectuat asupra unui autoturism.

Joi, 3 octombrie 2019, poliţiştii BCCO Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara și polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, s-au deplasat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în vederea efectuării unui control.

Astfel, în jurul orei 18.00, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, însoțit de un alt bărbat, în vârstă de 23 de ani și o tânără, de 19 ani. În urma controlului autoturismului, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 3 kilograme de amfetamină, 10 grame de cocaină, un cântar de precizie, patru telefoane mobile și suma de 710 euro.

Au fost puse în executare trei mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul DIICOT Timişoara, pentru audieri.

Pe numele celor doi bărbați au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Activitățile de documentare și de control au fost derulate cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare