Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO Ziua si nesimtitul! Angajat al Horticultura, cu ”duba” in statia STPT, la Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O nouă zi, un nou șofer parcat ca un… nesimțit, în stația Societății de Transport Public Timișoara (STPT) în care se adună microbuzele școlare care duc elevii către cartierele orașului. Azi, un angajat al societății Primăriei Timișoara, SC Horticultura SA – firmă care se ocupă cu amenajarea și întreținerea spațiilor verzi de pe domeniul public.

În ultima săptămână am scris aproape zilnic despre nesimțirea de care dau dovadă șoferii care parchează într-un anumit loc din Timișoara, deși acest fapt este ilegal. Este vorba despre stația STPT ”I.C. Brătianu”, acolo unde staționează microbuzele care asigură transportul școlar al elevilor din capitala Banatului, dar unde opresc și troleibuzele care cirulă pe linia 16. Un ”nesimțit celebru” este inginerul Aquatim, societate a Primăriei Timișoara, care a parcat mașina în stație proptind în parbriz o coală de hârtie pe care scria că are o… intervenție.

Ei bine, a doua zi, adică vineri, 4 octombrie 2019, un alt necioplit cu permis de conducere a oprit ”autospeciala” în aceeași stație. Este vorba despre șoferul unei alte societăți a cărui principal acționar este Primăria Timișoara, și anume SC Horticultura SA, care a parcat așa cum se vede și în imagini.

Sigur că, odată ce șoferii microbuzelor STPT au început să-și facă apariția în ”stația nesimțiților” și au pus mâna pe telefoane pentru a solicita intervenția polițiștilor locali, angajatul Horticultura și-a mutat ”duba”, de data aceasta în alt loc, pentru că și el avea o ”intervenție”, colegii acestuia demarând amenajările spațiilor verzi din arealul străzilor care au fost lărgite și reasfaltate în ultimele săptămâni, în zona centrală a Timișoarei.

O ”victimă colaterală”, dar care a dat dovadă de aceeași nesimțire, este și șoferul unui autoturism Dacia Logan al unei companii de produse lactate, care sigur nu făcea livrări în prosimitatea stației pentru că și autoturismul este mic și nici magazin nu există acolo, dar, era oprit… La sosirea polițiștilor locali, șoferul a început să se lamenteze de faptul că are deja acumulate 13 puncte de penalizare, iar dacă mai primește trei rămâne și pieton și șomer, motiv pentru care polițiștii locali l-au ”fericit” doar cu un avertisment, poate o măsură bună în situația acestui șofer, care, cel mai probabil, timp de șase luni va face tot posibilul să nu mai ”calce strâmb”. Poate…

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=wcR6cYMdp-U&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Elevi pe drumuri! Rentabilizare prin desființare de trasee școlare, noul model de management al transportului public timișorean

Nici până în zi de azi, cei care sunt la butoanele transportului public timișorean,...

Andrei Drăgilă, demis de la Horticultura! A condus societatea 30 de ani

Consiliul de Administrație al S.C. Horticultura S.A. a decis, în unanimitate, cadrul ședinței de...

Lanțul amintirilor! De ce are și n-are dreptate Ruben Lațcău în războiul penal cu directorul SC Horticultura SA

Cu toate păcatele sale, cu toate jumătățile de adevăr, aruncate din vârful buzelor cu...