Un vehicul aparținând Aquatim a fost parcat în cursul zilei, fără pic de bun simț, chiar în stația Societății de Transport Public Timișoara (STPT) ”I.C. Brătianu”, acolo unde staționează și microbuzele care asigură transportul școlar al elevilor din capitala Banatului.

Nesimțirea unor șoferi care aglomerează traficul din Timișoara e fără limite și asta nu mai e o concluzie nouă. Zi de zi întâlnim zeci, sute sau chiar mii de mașini parcate care-ncotro.

Astăzi a fost rândul unui angajat al companiei de apă și canalizare – Aquatim, un inginer pe care l-a durut fix în țeava de apă de călătorii STPT, dar și mai mult de copiii care folosesc transportul școlar. Nesimțitul inginer a parcat vehiculul Dacia Dokker în stația ”I.C. Brătianu”, acolo unde staționează și microbuzele școlare care preiau elevii de la instituțiile de învățământ din zona centrală pentru a-i transporta spre casele lor din cartierele orașului. Ei bine, la ora la care microbuzele ”populează” stația amintită, și nu sunt deloc puține, vehiculele STPT nu puteau intra normal în stație din cauza nesimțitului care a ”postat” în parbriz o coală de hârtie pe care scria, sec, ”INTERVENȚIE”.

În aceste condiții, microbuzele de transport școlar au fost obligate să staționeze pe prima bandă carosabilă a flată în fața stației respective, iar copii au fost nevoiți să iasă pe carosabil pentru a putea accesa microbuzul care îi transporta până în cartierele în care locuiesc.

Poliția Locală are acțiuni periodice în acel loc, aproape zilnic găsindu-se nesimțiți care să parcheze constant în stația respectivă, însă miserupismul unor șoferi întrece orice limită a bunului simț.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.