Tupeul şi NESIMŢIREA unor şoferi de autobuz este arhicunoscută în Timişoara. O întâmplare care demonstrează acest lucru, a fost filmată de un participant la trafic pe strada Mătăsarilor, intersecţie cu strada Uzinei, unde şoferul unui autobuz cu numărul TM-15-GVP, vine pe contrasens şi era la un pas de a produce un accident. În filmarea de mai jos se vede cum acesta vine de pe strada Mătăsarilor şi virează la stânga, pe strada Uzinei, fără să-i pese că din dreapta vine un alt autoturism căruia trebuia să-i acorde prioritate.

La orele de vârf, pe acea stradă unde există şi o staţie a liniei 28, se formează o coloană lungă de maşini, majoritatea şoferilor încercând să evite coada de maşini şi camioane, care se formează pe Calea Dorobanţilor. Din păcate în România, unde LEGISLAŢIA RUTIERĂ, a fost făcută pe “genunchi” şi de nişte politicieni “INDOLENŢI”, care au tot interesul ca filmări de genul acesta să nu fie luate în considerare de poliţiştii rutieri, ba mai mult aceştia nu pot aplica nicio sancţiune şoferului NESIMŢIT. În ţările civilizate de exemplu Germania, şoferul TUPEIST ar fi fost sancţionat drastic și ar fi primit amenda acasă în urma sesizării.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.