Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tupeu de NESIMŢIT ! Şoferul unui autobuz RATT pe linia 28, sfidează bunul simţ şi pe ceilalţi participanţi la trafic

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Tupeul şi NESIMŢIREA unor şoferi de autobuz este arhicunoscută în Timişoara. O întâmplare care demonstrează acest lucru, a fost filmată de un participant la trafic pe strada Mătăsarilor, intersecţie cu strada Uzinei, unde şoferul unui autobuz cu numărul TM-15-GVP, vine pe contrasens şi era la un pas de a produce un accident. În filmarea de mai jos se vede cum acesta vine de pe strada Mătăsarilor şi virează la stânga, pe strada Uzinei, fără să-i pese că din dreapta vine un alt autoturism căruia trebuia să-i acorde prioritate.

La orele de vârf, pe acea stradă unde există şi o staţie a liniei 28, se formează o coloană lungă de maşini, majoritatea şoferilor încercând să evite coada de maşini şi camioane, care se formează pe Calea Dorobanţilor. Din păcate în România, unde LEGISLAŢIA RUTIERĂ, a fost făcută pe “genunchi” şi de nişte politicieni “INDOLENŢI”, care au tot interesul ca filmări de genul acesta să nu fie luate în considerare de poliţiştii rutieri, ba mai mult aceştia nu pot aplica nicio sancţiune şoferului NESIMŢIT. În ţările civilizate de exemplu Germania, şoferul TUPEIST ar fi fost sancţionat drastic și ar fi primit amenda acasă în urma sesizării.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=jo0zuypWoTQ&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare