ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Parcare noua, ”amenajata modern” in zona in care locuieste primarul Timisoarei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, a anunțat că un nou spațiu dintre blocuri, pe care erau construite garaje, a fost reamenajat, în locul fostelor construcții inestetice fiind amenajată o parcare cu 68 de locuri. Amplasarea acesteia? Zona Soarelui.

O nouă parcare a ”crescut” în zona Soarelui, între blocurile de pe străzile Oglinzilor și Martir Eugen Nagy din Timișoara. Pe un spațiu pe care ”tronau” câteva garaje, majoritatea nefolosite în scopul construirii lor, care au fost demolate, a fost amenajată o parcare cu 68 de locuri.

Anunțul a fost făcut de primarul Timișoarei, care a postat pe pagina sa de Facebook și imaginea de mai sus. ”Un nou spațiu dintre blocuri amenajat civilizat, după ce a fost curățat de garaje! 65 de locuri de parcare au fost create”, anunță edilul capitalei Banatului, mândru, Robu dezvăluind că acest obiectiv a fost realizat în cartierul în care locuiește, pe care l-a numit ”cea mai mare zonă compactă din oraș completamente amenajată modern”.

Parcarea a fost realizată între blocurile de pe străzile Oglinzilor și Martir Eugen Nagy. ”O dată cu amenajarea ei, s-a creat cea mai mare zonă compactă din oraș completamente amenajată modern, anume: zona delimitată de străzile Mareșal Constantin Prezan, Orion, Aleea Azurului, Bd. Sudului! Ne propunem ca până la finele acestui an, să ajungem să amenajăm tot ce încă a rămas neatins în zonă, până la Bd. Liviu Rebreanu. Dar, astfel de amenajări vom continua să facem în tot orașul, pe măsură ce vom reuși demolarea garajelor!”, a explicat Nicolae Robu.

UN NOU SPAȚIU DINTRE BLOCURI AMENAJAT CIVILIZAT, DUPĂ CE A FOST CURĂȚAT DE GARAJE! 65 DE LOCURI DE PARCARE AU FOST…

Publicată de Nicolae Robu pe Duminică, 5 mai 2019
- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore