ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Complexul sportiv din Calea Lipovei prinde contur…pe hartie. Cate terenuri de sport se vor construi

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Se fac primii paşi înspre construcţia primului complex sportiv din oraş ridicat cu bani de la bugetul local al Timişoarei. Primarul Nicolae Robu a anunţat ieri că a avut o discuţie cu firma contractată pentru realizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic aferente complexului sportiv din Calea Lipovei, care ar urma să coste aproximativ 20.000.000 de lei. Documentaţia va fi realizată de compania Rheinbrucke SRL din Timișoara, la preţul de 170.765 lei. Detalii legate de modul în care va arăta viitorul complex sportiv puteţi citi mai jos.


„Pot să vă spun acum că vor fi o mulţime de vestiare civilizate, că vom avea bazin de înot acoperit şi bazin de înot în aer liber cu instalaţii ultraperformante de epurare a apei şi de încălzire şi ca noutate vom prevedea inclusiv posibiltatea de a alimenta bazinul exterior cu apă caldă. (…) I-am spus foarte clar proiectantului că noi nu facem un obiectiv pentru sport de peformanţă, facem un obiectiv pentru simpli cetăţeni de la copii până la pensionari şi indiferent de vârstă vrem să oferim cetăţenilor Timişoarei posibilitatea de a trăi sănătos şi de a practica un sport foarte sănătos cum este înotul. Evident că vom permite şi sportivilor să se antreneze acolo, dar bazinul este unul semi-olimpic, nu este unul de 50 de metri, şi cel interior şi cel exterior au o lungime de 25 metri.

Ce pot să vă spun este că ce vom face în Calea Lipovei la intersecţia străzii Verde şi străzii Silistra va fi excepţional. Suprafaţa verde este de vreo 2.300 de mp, dar peste drum mai avem spaţiu verde şi loc de joacă amenajat de noi. Vor fi două terenui de tenis cu nocturnă, va fi un teren multifuncţional de minifotbal, baschet şi handbal, un turn de căţărat şi cele două bazine. Vor fi două corpuri de clădire lipite”, a declarat primarul Timişoarei ieri.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Fir’ar al naibii sa fie primare, dar ceva cu bani de la UE, nimic-nimic? O adunatura de nevolnici acolo, in primarie! Va e usor cu banii nostri, fara bataie de cap, in loc sa atrageti fonduri UE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore