Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Complexul sportiv din Calea Lipovei prinde contur…pe hartie. Cate terenuri de sport se vor construi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Se fac primii paşi înspre construcţia primului complex sportiv din oraş ridicat cu bani de la bugetul local al Timişoarei. Primarul Nicolae Robu a anunţat ieri că a avut o discuţie cu firma contractată pentru realizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic aferente complexului sportiv din Calea Lipovei, care ar urma să coste aproximativ 20.000.000 de lei. Documentaţia va fi realizată de compania Rheinbrucke SRL din Timișoara, la preţul de 170.765 lei. Detalii legate de modul în care va arăta viitorul complex sportiv puteţi citi mai jos.


„Pot să vă spun acum că vor fi o mulţime de vestiare civilizate, că vom avea bazin de înot acoperit şi bazin de înot în aer liber cu instalaţii ultraperformante de epurare a apei şi de încălzire şi ca noutate vom prevedea inclusiv posibiltatea de a alimenta bazinul exterior cu apă caldă. (…) I-am spus foarte clar proiectantului că noi nu facem un obiectiv pentru sport de peformanţă, facem un obiectiv pentru simpli cetăţeni de la copii până la pensionari şi indiferent de vârstă vrem să oferim cetăţenilor Timişoarei posibilitatea de a trăi sănătos şi de a practica un sport foarte sănătos cum este înotul. Evident că vom permite şi sportivilor să se antreneze acolo, dar bazinul este unul semi-olimpic, nu este unul de 50 de metri, şi cel interior şi cel exterior au o lungime de 25 metri.

Ce pot să vă spun este că ce vom face în Calea Lipovei la intersecţia străzii Verde şi străzii Silistra va fi excepţional. Suprafaţa verde este de vreo 2.300 de mp, dar peste drum mai avem spaţiu verde şi loc de joacă amenajat de noi. Vor fi două terenui de tenis cu nocturnă, va fi un teren multifuncţional de minifotbal, baschet şi handbal, un turn de căţărat şi cele două bazine. Vor fi două corpuri de clădire lipite”, a declarat primarul Timişoarei ieri.

1 COMENTARIU

  1. Fir’ar al naibii sa fie primare, dar ceva cu bani de la UE, nimic-nimic? O adunatura de nevolnici acolo, in primarie! Va e usor cu banii nostri, fara bataie de cap, in loc sa atrageti fonduri UE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Proiectul Institutului Regional de Oncologie Timisoara, reexpertizat pentru 300.000 de euro

Proiectul prin care la Timișoara se va construi un Institut Regional de Oncologie, în...

Ministerul Sanatatii deruleaza cel mai amplu program de screening pentru tuberculoza

Ministerul Sănătății (MS) derulează cel mai amplu program de screening pentru tuberculoză, la nivel...

Scoala Generala nr.7 ”creste” pe verticala. Vezi planurile Primăriei Timisoara!

S-a dat startul pentru extinderea Școlii Generale nr. 7 ”Sfânta Maria” din Calea Lipovei....