Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scoala Generala nr.7 ”creste” pe verticala. Vezi planurile Primăriei Timisoara!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

S-a dat startul pentru extinderea Școlii Generale nr. 7 ”Sfânta Maria” din Calea Lipovei. Scoala va beneficia de lucrari de extindere cu peste 1.200 de metri pătrați, prin ridicare a încă două etaje peste un corp care are parter și un etaj.

Municipalitatea timișoreană a anunțat că investițiile în școli continuă, în capitala Banatului, următorul obiectiv fiind extinderea unei școli din cartierul Calea Lipovei. ”Continuăm să investim în ȘCOALĂ. Traseul către obiectivul pe care ni l-am impus, acela de a reuși să organizăm cursuri într-un singur schimb în Timișoara, practic pentru prima dată, cel puțin în ultimii 40 de ani, marchează un nou punct important. Am lansat licitația de proiectare pentru extinderea Școlii Generale nr. 7 «Sfânta Maria» cu peste 1.200 de mătri pătrați”, a dezvăluit, cu puțin timp în urmă, viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

Edilul a precizat și cum va fi extinsă școala, fiind pentru prima dată când o unitate de învățământ va beneficia de o ”creștere” în înălțime, mai exact, pe un corp de clădire existent urmând să se mai ”adauge” două nivele. ”Extinderea se va realiza prin adăugarea a două noi etaje corpului P+1 existent. Școala Generală nr. 7 «Sfânta Maria», este una din puținele existente în nordul orașului, o școala foarte populată, dar care reușește să mențină un standard de educație foarte ridicat”, a precizat liberalul.

În această perioadă, municipalitatea mai lucrează și la extinderea a alte două instituții de învățământ pe care le ”păstorește”: Școala Generală nr.16 ”Take Ionescu” și liceul „Vlad Țepeș”. Viceprimarul Timișoarei a mai adăugat că ”Am finalizat sau vom finaliza în curând documentația pentru extinderea școlilor nr. 30, 25 și 13, iar în perioada următoare vom continua cu Școala Generală nr. 19, iar anul viitor cu Școala Generală nr. 27, pe lângă multe alte lucrări de reabilitare și modernizare”.

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare