Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Alfred Simonis: Dominic Fritz, caz de manual – unde nu este minte, este ranchiună şi răzbunare!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Deputatul Alfred Simonis, președinte al PSD Timiș, îi acuză pe primarul Timișoarei, Dominic Fritz că se răzbună pe oamenii de afaceri din oraș care nu au sponsorizat campania electorală a USR.

Mai exact, Simonis face referire la cazul omului de afaceri, Dan Dinu, care a fost în ultimul an ținta mai multor ”atacuri” venite din partea USR. Acum, Poliția Locală a suspendat activitatea unui local deținut de Dan Dinu, în zona Pieței 700. Alfred Simonis este însă convins că măsura a fost luată la ordinul primarului Dominic Fritz.


Martie 2021. Consiliera locală USR Ana Munteanu descinde ilegal împreună cu jandarmii la un restaurant din Timisoara, deținut de omul de afaceri Dan Dinu. Izbucneşte un scandal național, iar mai mulți lideri locali ai USR se aleg cu plângeri penale şi cu procese.
Octombrie 2021. Primarul USR Dominic Fritz semnează ordinul de închidere a Berăriei 700, aparținând aceluiaşi om de afaceri, după ce Poliția Locală a efectuat controale repetate şi a aplicat amenzi, contestate toate în instanță. Dan Dinu afirmă public că Dominic Fritz i-ar fi solicitat o sponsorizare în campania electorală, el refuzat şi că totul miroase a răbunare personală. Localul plăteşte lunar Primăriei o chirie de 10 000 de euro
”, transmite deputatul PSD Alfred Simonis.

Simonis spune că măsurile luate de primarul orașului nu fac decât să îngroape mediul de afaceri, în condițiile în care toate businessuri traversează o perioadă economică foarte grea în contextul pandemiei, la care se adaugă faptul că plătesc și cele mai mari impozite din țară, iar relația cu Primăria nu este una dintre cele mai bune.

Tot mai mulți oameni de afaceri din oraş se întreabă dacă şi când le va veni şi lor rândul să fie vizitați şi amendați de Poliția Locală pentru că nu au cotizat în campania USR şi a lui Dominic Fritz! Din păcate, şeful interimar al Poliției Locale, Dumitru Domăşneanu, execută orbeşte ordinele politice ale primarului, aducând tot mai mult cu milițienii din vechiul regim! Oamenii de afaceri din Timisoara, care şi aşa traversează o perioadă economică foarte grea, nu au un partener, ci un adversar în primarul oraşului: plătesc cele mai mari taxe şi impozite locale; obțin foarte greu documentațiile legale în primărie; sunt amendați, iar afacerile lor sunt închise dacă indrăznesc să critice administrația neo-marxistă sau ciomagul acesteia, Poliția Locală Timişoara!”, mai spune Simonis.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare