AcasăStiriEducatieProba scrisă le-a pus probleme candidaților pentru funcția de directori de școli!...

Proba scrisă le-a pus probleme candidaților pentru funcția de directori de școli! Doar 59,65% au promovat

Doar 59,65% dintre candidații pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Timiș au luat notă de trecere și s-au calificat la următoarea probă, interviul.

În Timiș, la proba scrisă au fost prezenți 233 de candidați, dintre care declarați admiși au fost doar 139. Alți 92 au fost respinși, iar doi candidați s-au retras. 16 au ales să nu se prezinte și au absentat.

Totodată cinci candiați au fost amânați, aceștia vor participa la etapa specială din 28 octombrie, e vorba despre cei care au COVID.

Procentul de promovare la proba scrisă este de 59,65%. Pentru promovare candidații trebuiau să obțină peste 7 la această probă.

Următoarea proba, cea de interviu se desfasura in perioada 15 octombrie – 8 decembrie. Noii directori își vor prelua mandatele la începutul anului viitor. Acestea au o durată de patru ani.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente