Primăria Timişoara a decis să „radă” toate garajele

Date:

Reprezentanţii Primăriei timişene au decis desfinţarea a aproximativ 90 de garaje ce, în acest moment, sunt închiriate şi date în folosinţă cetăţenilor ce locuiesc în apropierea lor.

Conform surselor, primarul Nicolae Robu doreşte să construiască spaţii verzi şi terenuri de joacă în locul acutalelor garaje. De asemenea, el vizează şi construirea mai multor parcări. Lipsa locului unde îţi poţi lăsa maşina să staţioneze în mod legal în Timişoara reprezintă în prezent o problemă majoră.

“Orientarea noastră este ca în locul acestor garaje să facem spaţii verzi şi locuri de joacă. Evident vom face acest lucru doar acolo unde se potriveşte. În cel mai rău caz, în locul garajelor vor fi amenajate locuri de parcare” a declarat edilul şef.

În perioada imediat următoare parcările urmează să fie demolate.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare