Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialASR Principele Radu al României lansează "Trei poduri peste lume" la Timişoara

ASR Principele Radu al României lansează „Trei poduri peste lume” la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 şi 2003” a Principelui Radu al României este un jurnal „pe sărite“, în care aventură spirituală a actorului care duce texte româneşti şi străine pe meridianele (şi scenele) lumii se împleteşte cu destinul omului de stat, devenit membru al Casei Regale a României. Misiunea sa, aceea de a purta numele şi spiritualitatea românească în lume, de a fi mesager al ţării pentru reintegrarea ei în familia căreia de drept îi aparţine, lumea democratică, devine un sens şi o datorie umană, pe care o îndeplineşte cu devotament alături de întreaga Familie Regală a României.

Cele trei poduri din titlul cărții fac referire la trei treceri diferite, simultane și fundamentale în viața Alteței Sale Regale: trecerea de la un mileniu la altul, trecerea de la România comunistă la lumea liberă, trecerea de la condiția de actor la cea de principe regal.

Alteţa Sa Regală Principele Radu al României va lansa miercuri, 23 octombrie 2013, ora 17.00, la Librăria Cărtureşti din Iulius Mall Timişoara volumul „Trei poduri peste lume.Consemnări între anii 1982 și 2003”, editat de Curtea Veche Publishing. Lansarea din Timișoara continuă turneul de promovare a volumului în țară, fiind precedată de evenimente similare în Buzău, Alba Iulia, București și Arad. Volumul este disponibil pe  www.curteaveche.ro şi în librăriile din ţara poate fi achiziţionată la preţul de 35 de lei.

 

sursa foto:adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare