mall

Veşti proaste pentru şoferii care au drum des prin zona Iulius Mall. Conform unei informări transmise de primăria Timişoara, de joi dimineaţă şi până la finele lunii august în zona vor fi impuse mai multe restricţii de trafic, care vor cuprinde modernizarea Căii Lipovei (str. Episcop V. Lăzărescu-Calea Sever Bocu-Calea Aradului.

Se vor desfăşura lucrări pe trei mari sectoare, după cum urmează:

„A-amenajare Calea Sever Bocu între intersecţia cu Calea Aradului şi Cimitirul Eroilor cu 3 benzi de circulaţie, dintre care două pentru trafic urban şi una pentru accesul vehiculelor în incinta mall-Openville

B-amenajare Calea Sever Bocu între accesul principal la Cimitirul Eroilor şi intersecţia cu strada Antenei(giraţia din zona Galeria 1) cu patru benzi de circulaţie, câte două pe sens

C-amenajare strada Lăzărescu din intersecţia cu Calea Aradului până la accesul principal la Cimitirul Eroilor cu 3 benzi de circulaţie în sens unic pe direcţia spre Calea Aradului.
Lucrările de modernizare impun noi reglementări ale circulaţiei rutiere şi pietonale pe durata şantierului. Astfel, circulaţia rutieră pe sensul Sever Bocu spre centrul civic nu se modifică. Pe sensul dinspre centrul civic către Sever Bocu se închide circulaţia rutieră, care va fi deviată din intersecţia Consiliul Europei în 2 variante:
1. Piaţa Consiliul Europei-Inel 2-bd. Antenei
2. Piaţa Consiliul Europei-Calea Aradului-strada Amurgului
Traficul pietonal pe Calea Sever Bocu între Piaţa Consiliul Europei-strada V. Lăzărescu se va desfăşura pe o singură parte, cea vestică spre blocuri, pe lângă centrul bancar pe trotuarul existent. Pe strada V. Lăzărescu traficul pietonal va fi doar pe partea nordică a străzii, pe trotuarul existent acre se menţine. Trecerea de pietoni actuală, dinainte de mall-zona centrului bancar- se relochează în zona staţiilor RATT, iar pe segmentul de trotuar de pe partea mall-ului, între fosta trecere şi noua trecere de pietoni nu se va mai putea circula”, a informat primăria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.