Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Restricţii de ciruculaţie pe mai multe străzi din Timişoara, în perioada următoare!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Primăria Timisoara anunță că în perioada următoare se va închide circulaţia rutieră pe mai multe străzi din oraş, pentru finalizarea lucrărilor la carosabil.

Astfel, se închide traficul rutier pe strada 1 Decembrie 1918, pe tronsonul cuprins între Ghirlandei și strada Mitropolit Varlaam, în perioada 12-22 aprilie, în vederea executării lucrărilor de frezare, respectiv în perioada 16-17 aprilie pentru executarea lucrărilor de așternere a covorului asfaltic, precum și a masticului bituminos la linia cale tramvai. În perioada 12-15 şi 18-22 aprilie transportul public local nu va fi afectat.

Totodată se închide traficul rutier, pe strada Sfânta Rozalia, pe tronsonul cuprins între străzile Romulus și Mihai Viteazul, din data de 11 până în 18 aprilie, în vederea efectuării lucrărilor de reparații la partea carosabilă prin reașezarea pavajului din dale la cotele inițiale.

Pe pe strada Frunzei se va închide traficul, pe tronsonul cuprins între străzile Ana Ipătescu și Nicolae Leonard, din data de 12 şi până în 14 aprilie, în intervalul orar 08.00 – 18.00, în vederea efectuării lucrărilor de eliminare a tasărilor.

Mijloacele de transport în comun vor circula deviat în această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare