Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

DNA a descins la Primăria Timşoara! Acnhetatorii fac cercetări într-un dosar cu fapte asimilate celor de corupție

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Percheziţii la Primăria Timişoara, în această dimineaţă! Procurorii DNA ar fi descins în biroul viceprimarului Ruben Laţcău.

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre anchetă, însă DNA vorbeşte despre infracţiuni asimilate celor de corupţie.

Ancheta ar putea avea legatura cu situatia societatii de termoficare Colterm. Primaria nu a achizitionat pentru al doilea an consecutiv certificatele de emisii de gaze cu efect de sera pentru societate.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție. În cursul zilei de 08 aprilie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare la sediul unei instituții publice situate în municipiul Timișoara. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare„, transmite DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Iron man! Șobolanii din Parcul Civic au ros stâlpii de oțel de la felinarele plantate sub nasul și pe semnătura administrației Dominic Fritz

La începutul anului 2019, în mandatul lui Nicolae Robu, Primăria Timișoara a lansat licitația...