Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ATENTIE, timisoreni! Se monteaza si se testeaza noile SIRENE!

- Advertisement -

Primăria Timișoara a anunțat că începe montarea noilor sirene care vor ajuta la completarea și reconfigurarea sistemului de înștiințare-alarmare a municipiului de pe Bega, urmând ca cele șapte sirene noi să fie și testate imediat după montare.

Primăria Municipiului Timișoara a achiziționat, cu puțin timp în urmă, șapte sirene de înştiinţare-alarmare a populaţiei, motiv pentru care în perioada 18-28 februarie 2020 se deruleazã operaţiunea de amplasare a acestora. Cu această ocazie se vor efectua şi testări ale noilor sirene în acest interval.

”Atenţionăm populaţia că vor fi şi unele momente de activare a sirenelor pentru testări pentru câte un foarte scurt interval. Pentru completarea și reconfigurarea sistemului de înștiințare-alarmare a municipiului este necesarã achiziționarea a șapte sirene electronice de 600W și a 20 de sirene electronice de 1200W, care să asigure la un număr relativ mic de sirene pe ansamblu (39 unități pentru tot sistemul) transmiterea semnalelor de alarmare şi a mesajelor vocale la o presiune acustică superioarã față de nivelul maxim al zgomotului ambiental cu cel puţin 6dB”, transmit reprezentanții municipalității.

Prin hotãrâre a consiliului local s-a decis cumpărarea, în prima fază, a șapte sirene electronice de 1.200W, cu o valoare totală de 412.000 lei, cu TVA inclus.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș, sirenele vor fi amplasate în următoarele locații: Bd. Take Ionescu, Strada Episcop Joseph Lonovici, Bd. Eroilor de la Tisa, Strada Martir Constantin Radu, Strada Ardealului, Strada Ceferiștilor și Bd. General Ion Dragalina.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore