Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieStoia şi rapoartele. Subsolurile şi podurile cladirilor din Piaţa Victoriei - noul...

Stoia şi rapoartele. Subsolurile şi podurile cladirilor din Piaţa Victoriei – noul „obiectiv” al viceprimarului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Patrimoniu şi Afişaj Stradal al Serviciului Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Timiş au demarat acţiunea de verificare în ceea ce priveşte starea de curăţenie a subsolurilor şi respectiv a podurilor imobilelor situate în Piaţa Victoriei şi străzile adiacente acesteia.

Reprezentanţii instituţiilor amintite au verificat subsolurile şi podurile clădirilor din Piaţa Victoriei nr.8 şi respectiv Piaţa Victoriei nr.5, sc. A+B.

Se vor aplica somaţii Asociaţilor de Proprietari/proprietarilor în vederea întreţinerii curăţeniei în subsolurile şi podurilor imobilelor din zona centrală mai sus menţionată, deoarece, în conformitate cu art.2, lit. “a” din H.C.L. nr.371/2007 privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor pe teritoriul Muicipiului Timişoara, modificată şi completată prin H.C.L. nr.206/2009 şi prin H.C.L. nr.87/2013, asociaţiile de proprietari au obligaţia “să întreţină curăţenia locuinţelor pe care le deţin sub orice formă legală, a anexelor gospodăreşti, a curţilor şi împrejmuirilor acestora şi să nu depoziteze pe spaţiile comune, deşeuri, bunuri sau alte materiale”.

În caz de neconformare în termenul dat prin somaţie se va proceda la aplicarea de amenzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare