Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tentativă de mituire a unui poliţist de frontieră din Timiş, eşuată

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Joi, pe data de 14 noiembrie 2013, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Timişoara, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieşire din România, două persoane, o femeie şi un bărbat, care însoţeau o minoră.

După efectuarea formalităţilor specifice, poliţistul de frontieră a constatat că cei doi adulţi nu aveau documentele legale necesare pentru ieşirea din ţară a minorului, fapt ce a fost adus la cunoştinţa celor în cauză. În aceste împrejurări, bărbatul i-a oferit agentului de poliţie de frontieră un plic în care se afla suma de 100 lei, pentru ca acesta din urmă să nu-şi îndeplinească atribuţiile legale în urma celor constatate şi pentru a-i permite minorei să iasă din ţară fără a fi respectate condiţiile prevăzute de lege.

Poliţistul de frontieră a refuzat mita şi a denunţat fapta ofiţerilor D.G.A. – Serviciul Judeţean Timiş, care s-au prezentat la faţa locului împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş şi au constatat săvârşirea infracţiunii.

Cele două persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, în vederea continuării cercetărilor pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 7 alin. 2 din Legea 78/2000 cu referire la art. 255 Cod Penal.

Foto:max-media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare