AcasăStiriSocialPoliţiştii de frontieră timişeni sunt alături de victimele traficului de persoane printr-o...

Poliţiştii de frontieră timişeni sunt alături de victimele traficului de persoane printr-o campanie dedicată acestora

Campania, care se încheie săptămâna aceasta, mai exact pe data de 20 noiembrie 2013, se vrea a fi o „surpriză” plăcută pentru cei vizaţi, cu specificaţia că donaţiile vor ajunge ăe mâinile acestora pe data de 25 noiembrie, adică odată cu Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei Împotriva Femeilor. Acest eveniment se desfăşoară sub sloganul „Cu o haină spune STOP violenţei împotriva femeilor şi a traficului de persoane”.

Hainele strânse de la poliţiştii de frontieră, familiile acestora, precum şi de la reprezentanţii A.N.I.T.P. vor fi donate unui număr de 13 victime ale traficului de persoane.

„Scopul principal al acţiunii este acela de conştientizare cu privire la aceste fenomene, al violenţei asupra femeilor şi al traficului de persoane, dar şi de a îmbunătăţi calitatea vieţii femeilor care au fost afectate de acestea”, ne-a informat Agent şef adjunct de poliţie, Mihaela Leş, putătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente