ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

La Timişoara libera exprimare nu există. Un bărbat care protesta paşnic în faţa DIICOT Timiş pentru „Cazul Berbeceanu” a fost sancţionat de jandarmi

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deşi în toată ţara au loc proteste pentru susţinerea comisarului Traian Berbeceanu – şeful B.C.C.O. Alba-Iulia – reţinut pentru “sprijinirea unui grup infracţional specializat în comerţ ilegal cu produse petroliere”, dar a cărui dosar e vizibil „fabricat”, la Timişoara astfel de proteste, PAŞNICE, sunt interzise. Asta au dorit să demosntreze duminică, 17 noiembrie 2013, jandarmii din Timişoara.

Anunţat prin intermediul Facebook, încă de pe parcursul săptămânii precedente, protestul paşnic ce avea să se desfăşoare în faţa sediului D.I.I.C.O.T. Timiş, începând cu ora 16:00, era cât pe ce să nu se mai ţină, sau cel puţin asta sperau cei de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş, care au trimis la faţa locului, încă dinainte de ora 16:00, o echipă de jandarmi pentru a-i „intimida” pe posibilii protestatari.

Aşa cum ne-au obişnuit timişorenii nu fac act de prezenţă la acest protest paşnic, cu excepţia unei singure persoane, ATENŢIE, UNA SINGURĂ! Ce s-a întâmplat la faţa locului este pur şi simplu incredibil. „La ora 16:00 am ajuns în faţă la D.I.I.C.O.T. şi doi jandarmi mă aşteptau deja acolo. M-au legitimat, s-au prezentat frumos, nu au fost nepoliticoşi. Iniţial au spus că nu-i nicio problemă că ştiu şi ei legea dar la 16:55 unul din ei mi-a spus că trebuie să-mi întocmească un Proces Verbal de contravenţie. I-am spus că nu am încălcat nicio lege dar mi-a dat de înţeles că aşa a primit ordin. Este interesantă încadrarea: Art.26, alin.1 lit. a) din legea 60/1991 care spune că reprezintă contravenţie organizarea şi desfăşurarea de adunări publice nedeclarate, neînregistrate sau interzise” ne-a declarat protestatarul, iar ceea ce susţine acesta se poate vedea clar şi pe imaginea ataşată cu procesul verbal pe care acesta l-a primit.

„Culmea este că jandarmul a scris în procesul verbal că nu mai era nicio persoană de faţă. Atunci cum era o adunare publică dacă eram singur?” se întreabă nelămurit, bărbatul. „La descrierea faptei scrie că m-am prezentat în faţa D.I.I.C.O.T. având asupra mea o fotografie pe care scria RESPECT TRAIAN BERBECEANU. Se pare că jandarmul nu cunoaşte prevederile art. 3 din legea 60/1991, care spune că nu ai nevoie de autorizare pentru protestele paşnice din interiorul sau exteriorul Instituţiilor publice, ori în procesul verbal scrie că mă aflam în faţa D.I.I.C.O.T., care este o instituţie publică” a mai adăugat singurul protestatar care a fost prezent în fiecare zi de duminică, la aceeaşi oră, pentru a susţine „cazul Berbeceanu”.

„I-am zis că nu plec şi după ce mi-a înmânat procesul verbal am mai stat circa o oră. La rubrica alte menţiuni i-am spus să scrie că nu mă consider vinovat deoarece dreptul la liberă exprimare este consfinţit de Constituţia României” a încheiat timişoreanul, care are de gând să meargă şi în continuare la acest protest, chiar dacă este singur în demersul său, bărbatul fiind singur la acest protest, la fel ca şi duminica trecută.

Culmea este că acest avertisment, încasat de protestatarul timişorean, i-a fost întocmit pentru faptul că acesta susţine un personaj nevinovat, cazul lui Traian Berbeceanu devenind pe zi ce trece din ce în ce mai vizibil că ar fi un dosar fabricat „la comandă” pentru că îi încurca pe cei ce fac afaceri dubioase în această zonă a ţării.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore