Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii au ieșit in strada sa proteste nemulțumiți de deciziile lui Cîțu!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Polițiștii au ieșit în stradă duminică, în fața Prefecturii Timiș. Ei sunt nemulțumiți de măsurile luate de guvern în ceea ce privește drepturile lor salariale.
Protestele fac parte dintr-o serie anunțată deja. La mitingul de la Timișoara au venit și polițiști de la Constanța, Satu Mare, Drobeta Turnu Severin, dar și din alte localități.

„Protestăm pentru respectarea drepturilor noastre profesionale și economice. Pornim de la Timișoara către București o caravană, e și un moment de început simbolic, știm ce a început la Timișoara. Sperăm să ducem lupta noastră până la capăt, ne vom opri la Turnu Severin, la Craiova, la Slatina, urmând ca marți, la București, să finalizăm această acțiune”

spune col. Traian Tătaru, președintele biroului teritorial al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din IPJ Timiș.

Printre revendicările oamenilor legii se numără abrogarea OUG 226 / 2020, majorarea sporului pentru risc, de solicitare neuropsihic și majorarea sporului de hrană.

„Nu sunt niște solicitări absurde, sunt prevăzute de normele legale, nu le-am inventat noi. Nu dorim decât aplicarea întocmai a acestora. Cea mai mare nemulțumire a polițiștilor este că nu se respectă legea prin care ni se acordă aceste drepturi”, a mai declarat col. Tătaru.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=JqHVzE_tLtA]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare