Protestatarii din Timişoara nu au mai #rezistat frigului. Câţi oameni au ieşit în stradă

- Advertisement -
Mobilizare redusă în capitala Banatului, în cea de-a treia duminică de proteste #rezist.
Dacă duminicile trecute numărul protestatarilor a sărit de două sau chiar trei mii, de această dată numărul oamenilor care au înfruntat frigul de afară a fost mult mai mic.

Doar 500 de oameni s-au adunat în Piaţa Victoriei, acolo unde au venit cu steaguri şi cu pancarte prin care transmit mesaje guvernului Tudose. Modificarea Legilor Justiţiei este principala nemulţumire a celor care au ieşit duminică în stradă. La ora 20 protestatarii au plecat în marş înspre Tribunalul Timiş, traseu aprobat de autorităţi încă de săptămâna trecută. „Justiţie, nu corupţie”, „DNA, să vină să vă ia”, „Nu vrem să fim conduşi de hoţi” – sunt doar câteva din scandările care se aud în stradă.

“Evenimentele din ultima vreme ne arată cât de urgent trebuie să fie pentru politicienii zilei să treacă Legile Justiției de Parlament. Sunt disperați! Jocul se poartă de acum pe viață și pe moarte (pe libertate și pe închisoare) pentru ei. E crucial să ne opunem acestor legi! Ele vor ciunti din integritatea și independența unor instituții fundamentale ale statului român. Tocmai de aceea, până când ei vor ajunge să-și voteze Marea Evadare în Parlament, e musai ca protestele noastre să tot crească. Strada este ultima opreliște în calea evadării lor! Duminică ne vedem din nou în Piața Operei pentru a le spune că noi, cei mulți, vrem justiție, nu corupție!”, au transmis organizatorii pe Facebook.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img