VIDEO Om căzut pe stradă, tratat cu aroganţă de un echipaj SMURD, la Timişoara

1
2053

Atitudine sfidătoare din partea unui angajat al serviciului SMURD Timişoara. Chemaţi să intervină la un caz în parcul din spatele magazinului Bega, ambulanţierii au început să îl întrebe pe pacient dacă a consumat alcool, presupunând că omului nu i s-a făcut rău din cauza unei boli, ci din cauză că ar fi băut ceva.

Văzând că este filmat de reporterul Vocea Timişului, unul din cei doi paramedici, vizibil iritat, a atenţionat că nu poate fi filmat şi că reporterul nu deţine acordul pacientului pentru a filma intervenţia, devenind recalcitrant. Ba mai mult, acesta îi cerea reporterului să vadă legitimaţia de presă. Într-un final, cei doi ambulanţieri l-au urcat pe pacient în autoutilitară şi l-au dus la Spitalul Municipal din Timişoara. Urmăriţi mai jos filmarea cu întreaga scenă.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

Comments are closed.