Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Program extins la ghişeele de la paşapoarte. De când intră în vigoare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Cozile interminabile de la ghișeele Serviciului de pașapoarte au devenit un simbol al fiecărei veri în Timiş. Mulţi din cei care vor să plece din ţară lasă formalităţile pe ultimul moment, astfel că funcţionarii de la ghişee nu fac faţă soclitărilor.

„Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care doresc să obțină pașaport în această perioadă, Serviciul public comunitar pentru eliberarea și evidența pașapoartelor simple din cadrul Instituției Prefectului Județul Timiș va prelungi programul de lucru cu publicul începând de sâmbătă 22 iulie 2017. Astfel se va lucra cu publicul și în zilele de sâmbătă, între orele 8-16, la trei ghișee. Această măsură a fost luată pentru evitarea aglomerației și soluționarea cu operativitate a tuturor cererilor.
Depunerea cererilor se poate face numai în baza programării efectuate la sediul Serviciului, pe baza taxei de pașaport achitate în prealabil”,
a transmis Prefectura Timiş.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare