Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Editia a XIV-a a Festivalului PLAI e gata de start. Afla programul!

- Advertisement -

În perioada 13-15 septembrie 2019, într-un nou cadru al Muzeului Satului Bănățean peste 60 de prieteni cu proiecte noi și vechi, vin la cea de-a XIV-a ediție a Festivalului PLAI.

Organizatorii anunță că în acest an vor surprinde publicul cu un alt tip de amenajare a festivalului PLAI, urmând ca intrarea să se facă pe lângă Grădina Zoologică (foto, jos). Vineri, 13 septembrie, la ora 18:00, se deschid porțile pentru a face loc celei de a XIV-a ediție PLAI, una care aduce multe schimbări. Vor transmite o parte din identitatea lor prin sunete Sonido Tupinamba, Nubyan Twist, Bebel Gilberto, iar noaptea va fi încheiată de Panjabi MC.

Editia a XIV-a a Festivalului PLAI e gata de start. Afla programul! 1
Intrarea la PLAI, dinspre ZOO Timișoara

Zilele de sâmbătă și duminică ne aduc, începând cu ora 12:00, o mulțime de ateliere și activități pentru toate vârstele. Ateliere de inginerie genetică, de ilustrație, de cioplit în lemn, de făcut coronițe din flori, de făcut cosmetice naturale, introducere către primii pași de kizomba. Degustări de vin, cafea și ciocolată, mâncare tradițională arabă și din Afganistan, alături de migranți și refugiați stabiliți în Timișoara, dar și posibilitatea de a avea o experiență de fine dining în curtea unei case din cadrul muzeului.

PLAI a mers mereu dincolo de muzică, aducând în față oameni, proiecte, inițiative care fac comunitățile noastre mai funcționale, incluzive și deschise. Pentru noi, agenda activităților din timpul zilei este sufletul festivalului; locul în care părinți, bunici, copii, tineri și adulți vin împreună și se expun experiențelor, în timp ce oameni extraordinari din organizații oferă dezinteresat, e locul unde se crează magie! Programul din 2019 e generos datorită tuturor celor care au ales să contribuie la el: Asociația Little People, Prin Banat, Ceva de Spus, ROvinHUd, Ashoka România, Teatrul Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” și Asociatia ProTeszt, Centrul Cultural German, 89ers, Identity.Education, Serviciul de Ajutor Maltez, Penitenciarul Timișoara, Azvîrlirea, BicicleTeme, SCM Poli, Societatea Română pentru Astronomie Culturală, Noni Groove, Twisted Blue, Yoga Atelier TM, Ovidiu Zimcea, The Skywalkers, Petalele Păcii, Olga Torok, Strong Romanian Athletes, Sasa Bodeanu, Centrul Cultural German Timișoara, Escape Room Arad, Melopolis, Atelierul Doamnei P, Livia Coloji, Doda, Tea Moț Fashion, Ovidiu Zimcea, AB Clockwork, Doda, Agenția Națională Antidrog, Facultatea de Horticultură și Silvicultură, Asociația culturală Kizuna, Asociația culturală Kizuna, Plante de aer by Lady and me, Dan Ungureanu, Institutul Francez Timișoara, Lorena Dumitrașcu, Ancuța Coman, Cristian Boldișteanu, Faber community, Teatrul Portabil Timișoara, Salsa with Attitude Dance School, Proti Plays, Asociația culturală Shilla, Sustainable Babes, Mihaela Minca, Clubul Femina Comloșu Mare, Quantum Civilization, Irma Băloi, Școala Babel, CRIES, Typica, Timișoara Refugee Art Festival, Bereta, Scârtz, D’arc și Ioan Bebeșelea,

PROGRAM muzical PLAI 2019:

Vineri, 13 septembrie:

 • ora 19:00, Sonido Tupinamba;
 • ora 20:30, Nubyan Twist;
 • ora 22:00, Bebel Gilberto;
 • ora 23:45, Panjabi MC.

Sâmbătă, 14 septembrie:

 • ora 19:00, Balkan Taksim;
 • ora 20:30, Amira Kheir;
 • ora 22:00, Red Baraat;
 • ora 23:45, Bosq.

Duminică, 15 septembrie:

 • ora 19:00, 47Soul;
 • ora 20:30, Orange Blossom;
 • ora 22:00, Gili Yalo.

Abonamentul Festivalului PLAI poate fi achiziționat la prețul de 98 de lei, online pe www.plai.ro, şi fizic de la librăriile Cărtureşti. În perioada festivalului valoarea abonamentului va fi de 118 lei, iar biletele pentru o zi de festival vor putea fi achiziționate la 78 lei. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.plai.ro.

Festivalul PLAI 2019 este organizat de voluntarii Centrului Cultural PLAI din Timişoara, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara prin Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, co-finanţator fiind Consiliul Judeţean Timiş.

Editia a XIV-a a Festivalului PLAI e gata de start. Afla programul! 2
Editia a XIV-a a Festivalului PLAI e gata de start
- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore